Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Witveldweg 40 in Belfeld 5951 AV

Witveldweg 40

5951 AV Belfeld
Prijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE BELFELD AAN DE WITVELDWEG 40 EEN LOGISTIEKE HERONTWIKKELING DIRECT GELEGEN AAN DE RIJKSWEG NOORD EN OP CA. 5 MINUTEN RIJ-AFSTAND VAN DE A73. Het betreft een te koop aangeboden herontwikkelingsproject onder andere geschikt voor logistieke dienstverlening met een totale oppervlakte van ca....
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE BELFELD AAN DE WITVELDWEG 40 EEN LOGISTIEKE HERONTWIKKELING DIRECT GELEGEN AAN DE RIJKSWEG NOORD EN OP CA. 5 MINUTEN RIJ-AFSTAND VAN DE A73.

Het betreft een te koop aangeboden herontwikkelingsproject onder andere geschikt voor logistieke dienstverlening met een totale oppervlakte van ca. 60.215 m2 en een bebouwingspercentage van 80% van het totale bouwvlak derhalve een totale footprint mogelijk van ca. 48.172 m2 BVO.

Ligging:
De onderhavige herontwikkelingslocatie is vrijwel direct gelegen aan de Rijksweg Noord op ca. 5 autominuten van de snelweg A73 waardoor de stad Venlo op ca. 5 snelwegminuten gelegen is. De grens met Duitsland is eveneens binnen ca. 5 snelwegminuten bereikbaar via de aansluiting vanuit de A73 naar de A74/61(richting Kaldenkirchen).

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein Belfeld" met als enkelbestemming Bedrijventerrein en als functieaanduiding "Bedrijf tot en met categorie 4". De maximum bouwhoogte bedraagt grotendeels15 meter en voor een gedeelte (oorsponkelijke bouw in de noorwestelijke hoek) 10 meter.
Het maximale bebouwingspercentage bedraagt 80%.

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot ons kantoor, wij maken graag een geheel vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden met betrekking tot deze herontwikkelingslocatie te bespreken!
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 60215 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
48172
Bouwhoogte
1000 cm

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.