Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Geuzendijk in Budel 6021 PV

Geuzendijk

6021 PV Budel
Vraagprijs € 125,- v.o.n.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE BUDEL AAN DE GEUZENDIJK EEN BOUWPERCEEL VAN CA. 8.000 M2 DIRECT GELEGEN AAN BEDRIJVENPARK AIRPARK (BUDEL) EN MET MOGELIJKHEID OM 'TURN-KEY' ONTWIKKELING OP TE REALISEREN.

Het perceel is gelegen aan Airpark Budel met in de directe omgeving Kempen Airport gelegen, hetgeen een...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE BUDEL AAN DE GEUZENDIJK EEN BOUWPERCEEL VAN CA. 8.000 M2 DIRECT GELEGEN AAN BEDRIJVENPARK AIRPARK (BUDEL) EN MET MOGELIJKHEID OM 'TURN-KEY' ONTWIKKELING OP TE REALISEREN.

Het perceel is gelegen aan Airpark Budel met in de directe omgeving Kempen Airport gelegen, hetgeen een uitermate goede bereikbaarheid inhoudt. In de directe omgeving zijn diverse ondernemingen gevestigd zoals Prowise, D&M Vacuumsystemen, Van Cranenbroek en Lacom Machine fabriek.

het betreft een totaal perceel van ca. 8.000 m2 geschikt voor diverse bedrijfsdoeleinden. De prijs per m2 bedraagt € 125,00 v.o.n. exclusief BTW.

Bedrijvenpark Airpark te Budel is een ideale vestigingsplaats voor een breed palet aan bedrijven daar de ligging uitermate gunstig is met een vliegveld binnen 3 autominuten bereikbaar en de snelweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) op steenworp afstand gelegen.

De kavel is in totaliteit ca. 8.000 m2 groot en valt onder het bestemmingsplan Bedrijventerreinen Airpark en Fabrieksstraat te Budel.
De kavel kent enkelbestemming bedrijventerrein hetgeen betekent dat bedrijven die passen binnen milieucategorie 2, 3.1 en/of 3.2 zijn toegestaan.
Het bestemmingsplan is opgesteld door de gemeente Cranendonck en geeft duidelijke regels met betrekking tot de bouwregels:
- per bouwperceel zijn gebouwen ten behoeve van één bedrijf toegestaan;
- gebouwen dienen gebouwd te worden binnen het bouwvlak;
- voorgevel van een gebouw moet geplaatst worden in of evenwijdig aan de naar de openbare weg gekeerde bouwgrens;
- bouwgrens mag tot maximaal 3m naar de openbare weg toe overschreden worden door een aan-/uitbouw, met dien verstande dat de breedte van de aan- of uitbouw maximaal 50% van de voorgevelbreedte van het hoofdgebouw mag bedragen;
- de oppervlakte van een bouwperceel bedraagt minimaal 1.500 m2 en maximaal 5.000 m2;
- in afwijking op bovenstaande mag bij percelen met aanduiding 'specifieke bouwaanduiding-bouwperceelsgrootte, welke de maximale oppervlakte van 5000 m2 overschrijden, de bestaande afwijking worden gehandhaafd;
- het bebouwingspercentage van de bouwpercelen van de gronden van het bouwperceel bedraagt maximaal 70%;
- de afstand van een gebouw tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt minimaal 5 meter;
- de afstand van een gebouw tot de achterste perceelsgrens dient ten minste 5m te bedragen;
- de bouwhoogte bedraagt maximaal 12 meter;
- de geouwen worden plat of met een dakhelling van maximaal 20 graden afgedekt.

Voor de verdere voorschriften met betrekking tot de mogelijkheden op dit bouwperceel verwijzen wij u naar het bestemmingsplan welke te vinden is op www.ruimtelijkeplannen.nl en ter inzage beschikbaar is op ons kantoor.

De in de presentatie toegevoegde visuals dienen slechts ter indicatie van de mogelijkheden op het onderhavige perceel, hier kunnen dan ook nimmer rechten aan ontleend worden.

Geheel vrijblijvend nodigen wij u uit bij ons op kantoor om uw huisvestingsbehoeften en wensen te bespreken en om vanuit hier de mogelijkheden met betrekking tot het bouwperceel inzichtelijk te krijgen.


De mogelijkheid bestaat om in gezamenlijk overleg met eigenaar (en na gebleken geschiktheid) een 'turn-key'ontwikkelingen te realiseren welke eerst wordt gehuurd waarna na verstrijken van een bepaalde periode over wordt gegaan tot koop van het totaal.

Informeer vandaag nog bij ons op kantoor naar de mogelijkheden die dit perceel voor u biedt!
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 125,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 8000 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
8000
Bouwhoogte
1200 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.