Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 65 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 22 EN 22a EEN UNIEK MONUMENTAAL HORECAPAND ANNEX KANTOOR- /PRAKTIJK- /WINKELPAND GECOMBINEERD MET BOVENLIGGENDE BOVENWONING THANS FUNCTIONEEL IN GEBRUIK ALS BED & BREAKFAST VAN IN TOTAAL CA. 150 M2.

Algemeen:
Uniek/fraai monumentaal horecapand...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 22 EN 22a EEN UNIEK MONUMENTAAL HORECAPAND ANNEX KANTOOR- /PRAKTIJK- /WINKELPAND GECOMBINEERD MET BOVENLIGGENDE BOVENWONING THANS FUNCTIONEEL IN GEBRUIK ALS BED & BREAKFAST VAN IN TOTAAL CA. 150 M2.

Algemeen:
Uniek/fraai monumentaal horecapand annex kantoor-/praktijk-/winkelpand gelegen binnen het horecaconcentratiegebied van de gemeente Weert. Het object bestaat uit 3 bouwlagen, het begane grond niveau thans ingericht als horeca bedrijfsruimte met zitgedeelte, keuken, sanitaire partijen en overige secundaire ruimtes. De eerste verdieping was voormalig een twee slaapkamer appartement welke thans door de huidige huurder is omgevormd tot een bed & breakfast met twee kamers voorzien van eigen sanitair en doucheruimte.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Oelemarkt 22 te Weert en met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer makkelijk te bereiken.

Vloeroppervlakte:
- Kelderruimte: ca. 7 m2;
- Begane grond: ca. 65 m2;
- Verdieping: ca. 46 m2;
- Zolder verdieping: ca. 32 m2.

Voorzieningen:
- brouwerijverplichtingen niet van toepassing;
- overname roerende zaken in overleg nader te bepalen.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn geen parkeervoorzieningen gerealiseerd daar het perceel volledig is bebouwd. In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen gerealiseerd (betaald).

Gebruiksmogelijkheden:
Bestemming "centrumdoeleinden"

Huurprijs:
De huurprijs voor de begane grond bedraagt € 1.250,00 per maand, te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.
De huurprijs voor de verdieping bedraagt € 500,00 per maand, te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Aanvaarding:
Per direct.

Verlengingstermijn:
In overleg.

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren inclusief BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1775 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 65 m² Verkoopoppervlakte 65 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A2
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant
Sector
Drankensector
Type
Café, eetcafé
Sector
Fastfoodsector
Type
Snackbar (vnl. toonbankverkoop), cafetaria, restaria, lunchroom, broodjeszaak, ijssalon

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.