Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs € 2.500,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE MAASPOORT 36 EEN CENTRAAL GELEGEN REPRESENTATIEVE HORECARUIMTE VAN IN TOTAAL CA. 303 M2 GROOT MET BIJBEHORENDE SECUNDAIRE RUIMTE VAN IN TOTAAL CA. 172 M2.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET EEN VAN ONZE BEDRIJFSMAKELAARS EN LAAT U VERRASSEN DOOR DE MOGELIJKHEDEN DIE DIT PRACHTIGE MARKANTE OBJECT VOOR U BIEDT!

Algemeen:
Weert is het kruispunt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 475 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE MAASPOORT 36 EEN CENTRAAL GELEGEN REPRESENTATIEVE HORECARUIMTE VAN IN TOTAAL CA. 303 M2 GROOT MET BIJBEHORENDE SECUNDAIRE RUIMTE VAN IN TOTAAL CA. 172 M2.

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP MET EEN VAN ONZE BEDRIJFSMAKELAARS EN LAAT U VERRASSEN DOOR DE MOGELIJKHEDEN DIE DIT PRACHTIGE MARKANTE OBJECT VOOR U BIEDT!

Algemeen:
Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom beter bekend als de Poort van Limburg. Weert biedt volop kansen voor ondernemers en huisvest om die reden een breed palet aan verschillende ondernemers. Dit beeld wordt gekenmerkt binnen de Maaspoort.

De Maaspoort biedt plaats aan een breed publiek, zo zijn landelijke retailers als Action en supermarktketen Jan Linders gevestigd aan deze straat maar ook diverse lokale ondernemers.
De Maaspoort is van oudsher dé toegangsstraat naar het kernwinkelgebied van Weert en kent een hoog traffic gehalte met parkeermogelijkheden aan de straat.

Het aangeboden object is ruim van opzet en met haar markante front een kenmerkend punt in deze straat. Halverwege de ruimte is de ruimte uitgevoerd met een 'split-level' verdieping naar boven en een naar lager niveau hierdoor wordt het netto oppervlak aanzienlijk vergroot. Middels de verhoging komt men uit in de achtergelegen bedrijfsruimte welke tevens is uitgerust met een overheaddeur welke via de zijkant van het object bereikbaar is. Achter de bedrijfsruimte is buitenruimte gerealiseerd welke tevens gebruikt zou kunnen worden voor terrasdoeleinden.


Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid is goed, zowel met eigen vervoer, alsmede openbaar vervoer. Op loopafstand is een bushalte gelegen en ook het NS-station is te voet bereikbaar op circa 10 minuten loopafstand.

Indeling object:

HORECARUIMTE (ca. 303 m2):
Het object is speels ingedeeld met verticale splitsing van het object waardoor het vloeroppervlak uitermate gunstig kan worden gebruikt. Bij binnenkomst zal men op begane grond niveau het object betreden waarna een half verdiept niveau alsmede een half verhoogd niveau voldoende mogelijkheden bieden om zitplaatsen te creëren.

Het begane grond gedeelte is circa 133 m2 groot en kan dienst doen als entree en ontvangst ten behoeve van de horecagelegenheid alsmede behoort dit gedeelte tot het verkoopvloeroppervlak. Daarnaast biedt deze verdieping een perfecte mogelijkheid om een bar te realiseren. De plafonds zijn uitgevoerd in stucwerk en de verlichting geschiedt middels TL-armaturen. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de separaat gelegen kantoorruimte, toilet alsmede personeelsruimte van in totaal ca. 37 m2.

Het gedeelte welke half verdiept is gesitueerd is ca. 85 m2 groot en is afgewerkt met een tegelvloer waarbij de wanden uitgevoerd zijn in kalkzandsteen en afgewerkt middels schilderwerk. Tevens biedt deze half verdiepte ruimte toegang tot het achtergelegen magazijn (secundaire ruimte).

Het half verhoogde gedeelte is eveneens ca. 85 m2 groot en waarbij het plafond is afgewerkt middels systeemplafond. Tevens is er op deze verdieping een split-unit airco gesitueerd wat het verblijf van uw gasten nog aangenamer maakt.

SECUNDAIRE RUIMTE (ca. 172 m2):
Deze multifunctionele ruimte kan dienst doen als unieke versterking van de horecafaciliteiten van de voorgelegen ruimte. Door de ruime opzet van deze ruimte is deze ruimte geschikt te maken voor diverse (versterkende en aanvullende) horecadoeleinden. Deze ruimte is gesitueerd aan de achterzijde van het object en geniet door een handmatig bedienbare overheaddeur een separate toegang ten opzichte van de voorgelegen horecaruimte. De vloer is afgewerkt met een betonvloer, waarbij de muren middels gevelbeplating zijn afgewerkt. Deze ruimte biedt daarnaast toegang tot een geheel verharde binnenplaats door middel van een loopdeur.

Voorzieningen:
- Gas/water/elektra voorzieningen zijn aanwezig;
- Verwarming horecagedeelte middels radiatoren;
- Personeelsruimte voorzien van pantry;
- Het object beschikt over twee gasgestookte CV-installaties (Merk: Radson);
- Alarminstallatie;
- Brandblussers;
- Systeemplafond;
- Verlichting;
- Toiletgroep.

Parkeren:
Op eigen terein is er mogelijkheid om te parkeren aan de rechterzijde van het pand. Er zijn tevens voldoende parkeervoorzieningen aan de voorzijde. Op de Maaspoort geldt betaald parkeren, conform de tarieven van de gemeente Weert. Winkeliers in de binnenstad kunnen een parkeervergunning aanvragen bij de gemeente Weert.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Centrum 2009' met de enkelbestemming "centrum" waarbij horeca van de categorie 1 is uitgesloten. Hieronder vallen cafés, bars etc. Horeca van categorie 2 (restaurant e.d.) zijn derhalve wel toegestaan. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
€ 2.500,00 exclusief BTW per maand.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar, doch andere aanvangshuurperiode bespreekbaar.

Betalingen:
Huurpenningen, servicekosten (indien van toepassingen) per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met eventuele servicekosten.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1886 Bouwjaar toelichting Renovatie toegepast Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 475 m² Verkoopoppervlakte 303 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse C1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
C1
Ter overname
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Café-restaurant, luxe restaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum
Terras
Ja
Horecaruimte
303 m²
Niet horecaruimte
172 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring