Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs € 2.250,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 16 EEN UITSTEKEND LOPEND CAFÉ TER OVERNAME AANGEBODEN GELEGEN OP HET HORECACONCENTRATIEGEBIED IN BOURGONDISCH WEERT. HET TOTALE HORECA OBJECT IS IN TOTAAL CA. 174 M2 GROOT EN BESCHIKT OVER PRACHTIGE SFEERVERHOGENDE DETAILS EN AUTHENTIEKE ELEMENTEN.

Algemeen:
De Oelemarkt in Weert is van oudsher hét uitgaansplein van Weert en omstreken. Waar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 173 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 16 EEN UITSTEKEND LOPEND CAFÉ TER OVERNAME AANGEBODEN GELEGEN OP HET HORECACONCENTRATIEGEBIED IN BOURGONDISCH WEERT. HET TOTALE HORECA OBJECT IS IN TOTAAL CA. 174 M2 GROOT EN BESCHIKT OVER PRACHTIGE SFEERVERHOGENDE DETAILS EN AUTHENTIEKE ELEMENTEN.

Algemeen:
De Oelemarkt in Weert is van oudsher hét uitgaansplein van Weert en omstreken. Waar onder andere "Café Cardinaal" en discotheek "Carte Blanche" grote publiekstrekkers waren. Deze zaken zorgde voor een groot publiek en dit maakte de Oelemarkt bekend in Weert en omstreken. Met name de donderdagavond en zaterdagavond droegen in belangrijke mate bij aan het succes van dit uitgaansplein de afgelopen jaren. Hierdoor stond dit horecaconcentratiegebied de afgelopen jaren beter bekend als de “nacht hotspot” van Weert en omstreken.
De afgelopen periode is de beweging in gang gezet om ook dag- en avondhoreca alsmede meer restaurants te verwelkomen op dit plein. Door recente ontwikkelingen vanuit de lokale politiek en ondernemers is deze stap inmiddels in gang gezet en wordt dit plein in rap tempo klaargestoomd om iedere Weertenaar weer te laten genieten van een van de mooiste plekken van de Weerter binnenstad.

Centraal gelegen op de Oelemarkt ligt het speels ingedeelde café met ruime terrasmogelijkheid gelegen. Het terras is ca. 22 m2 groot en is voorzien van een brede luifel.
Middels de authentieke klapdeuren komt men via de entree uit op de begane grond welke is uitgevoerd met een bar welke direct bij binnenkomst zichtbaar is. Vanuit deze inkom is de verdieping middels een prettige opgang gemakkelijk te bereiken. Deze verdieping is tevens uitgevoerd met een volledig utiliseerde bar met twee tappunten.
Het tweede gedeelte van de begane grond bestaat uit één ruimte welke tevens vanuit de bar zichtbaar is en op dit moment plaats biedt thans ruimte voor een pooltafel. In deze ruimte is tevens de trap gerealiseerd welke toegang biedt tot de kelder, deze is te optimaliseren naar een vierde gelegenheid om gasten te verwelkomen en beschikt eveneens over een bar opstand. Verder is er op de begane grond een gescheiden dames en heren toilet aanwezig en beschikt de kelder over voldoende opslagmogelijkheden. Door de speelse indeling en vide ontstaat er een aangenaam gevoel van ruimte in deze knusse ruimte.
Het object is volledig in gebruik over te nemen o.a. voorzien van muziekinstallatie, inventaris, volledig uitgeruste bar met tankinstallatie (2 x 1.000 Liter).


Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Oelemarkt 16 te Weert en met zowel het openbaar vervoer als met het eigen vervoer makkelijk te bereiken.

Vloeroppervlakte:
In totaliteit heeft het aangebodene een oppervlakte van ca. 172 m2 (BVO) met de navolgende onderverdeling:
- kelder (secundaire ruimte): ca. 38 m2
- kelder café ruimte: ca. 24,56m2
- begane grond: ca. 46,87 m2
- begane grond (toiletruimte): ca. 15,6 m2
- verdieping: ca. 32,89 m2.

Voorzieningen:
Het aangebodene wordt thans in diens huidige staat aangeboden en is derhalve volledig ingericht en onder andere uitgerust met de navolgende voorzieningen over te nemen.
- meterkast met voorzieningen (3x35A);
- CV-installatie (Nefit Topline)
- airco installatie;
- krachtstroomaansluiting;
- baropstand (3x) met tapinstallatie (6x);
- biertanks (2 x 1.000 L)
- muziekinstallatie met geluidsinstallatie (versterker en speakers)
- sfeerverlichting;
- pooltafel;
- gokautomaat;
- wandafwerking;
- vloerafwerking;
- draadloos bedienbare wandverlichting;
- terrasluifel;
- barkrukken en houten staantafels;
- volledige bar inventaris.

Het aangebodene wordt 'going concern' aangeboden en voorzieningen kunnen derhalve aan wisseling onderhevig zijn.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn geen parkeervoorzieningen gerealiseerd daar het perceel vrijwel volledig is bebouwd. In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen gerealiseerd (betaald). Onder andere via de achteringang is de Emmasingel direct bereikbaar waar parkeerplaatsen zijn gesitueerd.

Gebruiksmogelijkheden:
Bestemming "centrumdoeleinden". Horeca van categorie 1 toegestaan.

Huurprijs:
De huurprijs voor het object bedraagt € 2.250,00 exclusief BTW per maand. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 + 5 jaar eventuele afwijkende termijn in overleg bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Betalingen:
huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met BTW.

Bijzonderheden:
- goodwill en inventaris: overnamesom gehele exploitatie bedraagt: € 35.000,00 excl. BTW.
- er rust een brouwerijverplichting (Brand) op het aangebodene
- pooltafel geen eigendom
- gokautomaat geen eigendom
- precariobelasting van toepassing op terras
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.250,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Bouwjaar toelichting renovatie toegepast Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 173 m² Verkoopoppervlakte 104 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Centraal gesitueerd op horecaconcentratie gebied "De Oelemarkt" in Weert. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Horeca concentratiegebied
Ja
Ter overname
Ja
↳ Personeel
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 35.000,-
Sector
Drankensector
Type
Café, discotheek
Terras
Ja
Horecaruimte
104 m²
Huidige aantal zitplaatsen
80
Niet horecaruimte
68 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring