Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 190 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE HOOGSTRAAT 8 EEN KARAKTERISTIEK RESTAURANT MET MEDITERRAANSE UITSTRALING BREED OPGEZET FRONT VAN CA. 8 M1 EN EEN TOTAAL VLOEROPPERVLAK VAN CA. 190 M2. GELEGEN IN VERBINDINGSSTRAAT TUSSEN HET TWEE HORECA CONCENTRATIEGEBIEDEN VAN WEERT.

Algemeen:
Het betreft...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE HOOGSTRAAT 8 EEN KARAKTERISTIEK RESTAURANT MET MEDITERRAANSE UITSTRALING BREED OPGEZET FRONT VAN CA. 8 M1 EN EEN TOTAAL VLOEROPPERVLAK VAN CA. 190 M2. GELEGEN IN VERBINDINGSSTRAAT TUSSEN HET TWEE HORECA CONCENTRATIEGEBIEDEN VAN WEERT.

Algemeen:
Het betreft een instapklare horecaruimte gelegen aan de Hoogstraat in Weert. Door haar brede front geniet het object een grote attentiewaarde, tevens door de dubbele openslaande deuren centraal gesitueerd in het front ontstaat er een luxueuze uitstraling en een goede start voor de optimale gastbeleving in dit voormalige sterrenrestaurant.
De Hoogstraat is de verbindingsstraat tussen het horecaplein de Markt (waar onder andere De Weerter Bazaar, Brasserie D'Oude Markt en café De Gruyter zijn gesitueerd) en de Oelemarkt. Dit horecaplein stond de afgelopen jaren bekend als nachthotspot van Weert en omstreken, waarbij thans de beweging in gang is gezet om dit plein voor een breder horecapalet beschikbaar te maken. De Hoogstraat dient als verbindende schakel tussen deze twee pleinen en om die reden de uitgelezen plek om uw horecazaak te situeren. Waar in de nabije omgeving Bistro Du Sud, Restaurant Flavours en the Coffee Lounge als mede horecazaken reeds gevestigd zijn.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Hoogstraat 8 te Weert en zowel met het openbaar vervoer als met het eigen vervoer makkelijk te bereiken. Bevoorrading kan aan de voorzijde van het object plaatsvinden binnen gezette tijden.

Vloeroppervlakte:
In totaliteit heeft het aangebodene een oppervlakte van ca. 190 M2 (BVO) en kent thans de volgende onderverdeling:
- keuken:
- secundaire ruimte:
- restaurantgedeelte:

Voorzieningen:
Het object wordt aangeboden in de huidige staat en de volledige inventaris (zonder naam)is over te nemen.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn geen parkeervoorzieningen gerealiseerd daar het perceel volledig is bebouwd. In de directe omgeving zijn voldoende parkeervoorzieningen gerealiseerd(betaald).

Gebruiksmogelijkheden:
Bestemming "centrumdoeleinden".

Huurprijs en servicekosten:
Huurprijs en servicekosten op aanvraag en in nader overleg te bepalen. Huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5+5 jaar, eventuele afwijkende termijn in overleg bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Betalingen:
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 190 m² Verkoopoppervlakte 159 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Welstandsklasse
B2
Ter overname
Ja
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant
Terras
Ja
Sector
Drankensector
Type
Café, eetcafé
Terras
Ja
Sector
Fastfoodsector
Type
Snackbar (vnl. toonbankverkoop), cafetaria, restaria, lunchroom, broodjeszaak, ijssalon

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.