Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 94 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 7 EEN OP UITERST CENTRALE LOCATIE GELEGEN HORECAOBJECT VAN IN TOTAAL CA. 94 M2. GUNSTIG GELEGEN OP HET HORECAPLEIN VAN WEERT!

Algemeen:
Gelegen op een uiterst centrale locatie in het centrum van Weert ligt dit zeer representatieve kleinschalige...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE OELEMARKT 7 EEN OP UITERST CENTRALE LOCATIE GELEGEN HORECAOBJECT VAN IN TOTAAL CA. 94 M2. GUNSTIG GELEGEN OP HET HORECAPLEIN VAN WEERT!

Algemeen:
Gelegen op een uiterst centrale locatie in het centrum van Weert ligt dit zeer representatieve kleinschalige horecaobject. Het object is gesitueerd op het horecaplein van Weert welke thans een transformatie door maakt waardoor een breed bourgondisch publiek terecht kan op de Oelemarkt in Weert.

Bereikbaarheid:
Ondanks de centrale ligging midden in het centrum van Weert is het object zeer goed te bereiken met eigen vervoer door de directe ontsluiting via de Hegstraat welke vrijwel direct bij het aangebodene uitkomt. Tevens zijn de op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) op steenworp afstand gelegen. Daarnaast is de regio Venlo via rijksweg N266 - N275 goed te bereiken. Het NS-station is op loopafstand gelegen.

Vloeroppervlakte:
Het object heeft een vloeroppervlak van ca. 94 m2.

Parkeren:
Tot het aangebodene behoren geen exclusieve parkeerplaatsen, doch zijn er in de directe omgeving voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘binnenstad’ met de bestemming centrum wat inhoudt dat horeca op de begane grond is toegestaan. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs en servicekosten:
Huurprijs en servicekosten op aanvraag en in nader overleg te bepalen. Huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5+5 jaar, eventuele afwijkende termijn in overleg bespreekbaar.

Aanvaarding:
In overleg.

Betalingen:
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met BTW.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1979 Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 94 m² Verkoopoppervlakte 94 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Sector
Drankensector
Type
Café
Terras
Ja
Horecaruimte
94 m²
Huidige aantal zitplaatsen
15

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.