Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Platinastraat in Nederweert 6031 TW

Platinastraat

6031 TW Nederweert
Prijs n.o.t.k.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE NEDERWEERT EEN SCHITTERENDE BOUWKAVEL GESITUEERD BINNEN DE A-ZONE DIRECT GRENZEND AAN RANDWEG-ZUID VAN HET NIEUWE BEDRIJVENTERREIN PANNENWEG TE NEDERWEERT GROOT IN TOTAAL 22.315 M2 WAARBIJ GESPLITSTE VERKOOP OF TURN-KEY BOUW BESPREEKBAAR IS!!! Sterke punten: - Goede strategische ligging...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE NEDERWEERT EEN SCHITTERENDE BOUWKAVEL GESITUEERD BINNEN DE A-ZONE DIRECT GRENZEND AAN RANDWEG-ZUID VAN HET NIEUWE BEDRIJVENTERREIN PANNENWEG TE NEDERWEERT GROOT IN TOTAAL 22.315 M2 WAARBIJ GESPLITSTE VERKOOP OF TURN-KEY BOUW BESPREEKBAAR IS!!!

Sterke punten:
- Goede strategische ligging grenzend aan de A2 en aan de Rijksweg locatie wordt gezien als de Poort naar Limburg en Poort naar Brabant (de verbindende schakel!);
- Grote afname van bouwgrond in de afgelopen 2 jaar waarbij het industrie terrein een goede dynamiek kent;
- Zichtbaarheid voor optimale branding van uw organisatie wordt gegarandeerd (zicht stand);
- Flexibele afname van vierkante meters is bespreekbaar;
- Turn-key bouw en eventuele huur van het te schichten gebouw behoort tot de mogelijkheden;
- Bedrijventerrein wordt volledig bewaakt en is beveiligd met hekwerken, slagbomen en camera beveiliging.
- Pro-actieve houding vanuit het parkmanagement.

Het bedrijventrein Pannenweg te Nederweert kenmerkt zich door haar ruime opzet van de kavels, zeer strategische ligging aan de snelweg A2 (nabij op- en afritten richting Eindhoven en Maastricht), maar ook aan de wegen richting Venlo (N275) en N66 richting Helmond. Op het park zelf is er veel groen aanwezig (o.a. beukenhagen voor elke kavel), maar ook beveiliging middels camera's en slagbomen. Het terrein kent een grote diversiteit aan gebruikers en de beschikbare grond op dit terrein wordt steeds schaarser door de toegenomen belangstelling. Vanaf september 2015 tot heden zijn er door het OBP in samenwerking met Saelmans Bedrijfsmakelaardij diverse kavels zowel aan eigenaar gebruikers als aan beleggers verkocht.

Laatste vestigingen op het bedrijventerrein:
De volgende organisaties hebben thans hun huisvesting gevonden op het bedrijventerrein Pannenweg zijnde Promiq, Rooden Landscapes, Herpertz Kraanverhuur, Spanpartner, Ketelaers Laswerk, daarnaast zijn de volgende organisatie op dit moment druk doende met de bouw van hun bedrijfshuisvesting; VDL Kunststoffen, Geris Dairy Solutions.

De totale frontbreedte van de kavels die wij aanbieden is indicatief 252 m1 thans kadastraal gesplitst in 2 delen, diepte perceel varieert van ca. 85 m1 tot 110 m1

Bereikbaarheid:
Door de ligging direct aan de A2 zijn zowel Eindhoven als zuidelijk gelegen plaatsen snel te bereiken. Het is als een voordeel te bestempelen dat knooppunt leenderheide voor zuidelijk georiënteerde ondernemingen vermeden kan worden, terwijl de stad Eindhoven toch in de directe nabijheid is.

Bestemming :
- Zone A – kavels van 5.000 tot 20.000 m², op strategische zichtlocatie langs de A2 en N275 (‘Stadspoort Weert-Nederweert’); sectoren bovenregionale hightech, R&D, schone industrie.

Koopsom:
- in nader overleg te bepalen met verkoper en afhankelijk of er een turn-key project geleverd dient te worden.

Notaris :
Door koper nader te bepalen.

Zekerheidsstelling :
10 % van de te vermeerderen met omzetbelasting, te overhandigen bij de ondertekening van de koopovereenkomst. Er zal worden geopteerd voor met een B.T.W.-belaste verkoop.
Overdracht Status Verkocht Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 22315 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
80%
Bouwhoogte
15000 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.