Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Varkensmarkt 2 A in Roermond 6041 ET

Varkensmarkt 2 a

6041 ET Roermond
Prijs n.o.t.k. Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR TE ROERMOND AAN DE VARKENSMARKT 2A EN B EEN WINKELPAND VAN CA. 271 M2 , GENIET EEN UITERST PROMINENTE LIGGING IN WINKELHART VAN ROERMOND A1 TEVENS GELEGEN NABIJ DE H&M VESTIGING MET EEN FRONT VAN 9M.

Algemeen:
Het betreft een zeer centraal gelegen winkelruimte op A1 stand gelegen aan de Varkensmarkt in het kernwinkelgebied van Roermond. De Varkensmarkt kenmerkt haar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 271 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE ROERMOND AAN DE VARKENSMARKT 2A EN B EEN WINKELPAND VAN CA. 271 M2 , GENIET EEN UITERST PROMINENTE LIGGING IN WINKELHART VAN ROERMOND A1 TEVENS GELEGEN NABIJ DE H&M VESTIGING MET EEN FRONT VAN 9M.

Algemeen:
Het betreft een zeer centraal gelegen winkelruimte op A1 stand gelegen aan de Varkensmarkt in het kernwinkelgebied van Roermond. De Varkensmarkt kenmerkt haar gunstige ligging als verbinding tussen Outlet Center en het Munsterplein. Tevens is tegenover het aangebodene een H&M vestiging geopend.
Bereikbaarheid:
Het object is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Roermond. Uniek aan deze ligging is dat dit winkelgedeelte goed per auto te bereiken is. De op- en afritten van de provinciale weg N280 (Weert – Roermond – Grens Duitsland) zijn op circa 5 autominuten gelegen. Roermond beschikt over een eigen NS-station dat ligt op ca. 10 minuten loopafstand van het aangebodene door de prachtige monumentale binnenstad van Roermond.

Vloeroppervlakte:
het totale object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 271 m2 waarbij er ca. 112 m2 aangemerkt wordt als verkoopoppervlak en de overige meters als secundaire ruimte beschikbaar is.
Het totale verhuurbaar oppervlak heeft de navolgende onderverdeling:
- Begane grond ca. 112 m2;
- Secundaire ruimte eerste verdieping ca. 108 m2;
- Secundaire ruimte tweede verdieping ca. 51 m2;

Voorzieningen:
Het aangebodene wordt casco verhuurd, met inbegrip van een cv-installatie, pantry en sanitaire voorziening.

Parkeren:
Er zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar in de directe omgeving.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘binnenstad Roermond’ met de bestemming centrum. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag, De gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar

Verlengingstermijn:
5 jaar

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.

KOOPGEGEVENS:
- Koopprijs: NOTK
- Waarborgsom: 10%
- Notariskeuze: nader te bepalen
- Staat van oplevering: "as is-where is"
Overdracht Status Beschikbaar Prijs Prijs n.o.t.k. Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1902 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 271 m² Verkoopoppervlakte 112 m² Perceeloppervlakte 95 m² Frontbreedte 900 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 5000 m of meer Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
271 m²
Verkoop vloeroppervlakte
112 m²
Frontbreedte
900 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Varkensmarkt 2 a, 6041 ET Roermond

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring