Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Graafschap Hornelaan 140 H in Weert 6004 HT

Graafschap Hornelaan 140 H

6004 HT Weert
Huurprijs € 350,- p.m.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 560 m² In units vanaf 17 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE GRAAFSCHAP HORNELAAN 140 H DIVERSE KANTOORUNITS VANAF 17 M2 TOT 40 M2!

Algemeen:
In het verleden zijn er op het perceel diverse objecten verwezenlijkt waarvan de verschillende bouwjaren en opleveringsniveaus verschillen. Een aantal van de objecten is...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE GRAAFSCHAP HORNELAAN 140 H DIVERSE KANTOORUNITS VANAF 17 M2 TOT 40 M2!

Algemeen:
In het verleden zijn er op het perceel diverse objecten verwezenlijkt waarvan de verschillende bouwjaren en opleveringsniveaus verschillen. Een aantal van de objecten is recentelijk gerealiseerd/gerenoveerd en zijn kenmerkend door het hedendaagse opleveringsniveau. Op het perceel zijn meer dan voldoende parkeervoorzieningen en er kan eenvoudig met grotere voertuigen gemanoeuvreerd worden. Het perceel heeft een totale grootte van 31.500 m2.

Ligging/locatie
Dit multifunctionele bedrijfsobject ligt op een goede locatie, industrieterrein ‘Leuken-Noord’ aan de Graafschap Hornelaan. Gemeente Weert is gestart met uitbreiding van industrieterrein Leuken-Noord. Met een toevoeging van ca. 4 hectare is het totale industrieterrein netto ca. 75 hectare groot. De ontsluiting van het industrieterrein verloopt via de Graafschap Hornelaan en de Ringbaan. Daarnaast heeft het gebied via Ringbaan-Oost en Ringbaan- Noord een snelle aansluitmogelijkheid op de A2 Eindhoven – Maastricht- Heerlen. Industrieterrein Leuken-Noord karakteriseert zich door gebruikers in de bouwnijverheid, transport, handel en gemengde industrie.

KANTOOR UNITS:
Het bedrijfsgebouw 140H heeft een totaal kantooroppervlak van 560m2 met een achterliggende bedrijfsruimte van 400m2. Voor de verhuur is nog circa 480 m2 kantoorruimte beschikbaar, welke vanaf 17m2 aangehuurd kunnen worden. Het kantoorgedeelte is thans bestempeld als House of Bizz waarbij jonge en oudere ondernemers bijelkaar kunnen komen om kennis uit te wisselen

Het kantoor kan in z'n totaliteit verworven worden of is aan te huren in gesplitste units waarbij de verkeersruimtes als gezamenlijk gebruik gezien moeten worden, beschikbaarheid:

- 7 units circa 17 m2
- 2 units circa 40 m2
- 1 unit circa 24 m2

De units kunnen tevens met elkaar gecombineerd worden!!!!

Bel voor meer informatie en beschikbaarheid!

Voorzieningen:
- Systeemplafond met armaturen;
- Airco-split units;
- Radiatoren;
- Data/telefonie bekabeling;
- Sanitaire voorzieningen (gezamelijk gebruik);
- Pantry (gezamelijk gebruik);
- Bargedeelte (gezamelijk gebruik);
- Vergaderkamer met white bord en mogelijkheden tot plaatsing van een beamer (gezamelijk gebruik).

Huurtermijn
In overleg

Verlengingsperiode
In overleg

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit, via automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum, conform de wijzigingen van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De units worden all-in geleverd. Derhalve inclusief data- en telefoniebekabeling en inclusief het gebruik van gas, water en elektra.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 350,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 560 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 17 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
560 m²
In units vanaf
17 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.