Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stadhuispassage 8 in Weert 6001 KK

Stadhuispassage 8

6001 KK Weert
Huurprijs € 155,- p.m² p.j.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 112 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT BINNEN HET PRESTIEUZE ONTWIKKELINGSPROJECT LA COUR BLEUE:
5 COMMERCIËLE RUIMTES TOTAAL GROOT CA. 1.181 M2 AF TE NEMEN VANAF 80 M2 WAARVAN 1 UNIT TE KOOP ZOWEL TE KOOP ALS TE HUUR WORDT AANGEBODEN.

Het project:
La cour Bleue wordt een woon / werkomgeving...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT BINNEN HET PRESTIEUZE ONTWIKKELINGSPROJECT LA COUR BLEUE:
5 COMMERCIËLE RUIMTES TOTAAL GROOT CA. 1.181 M2 AF TE NEMEN VANAF 80 M2 WAARVAN 1 UNIT TE KOOP ZOWEL TE KOOP ALS TE HUUR WORDT AANGEBODEN.

Het project:
La cour Bleue wordt een woon / werkomgeving waarop de bewoners en ondernemers trots kunnen zijn. Een gezellige en veilige plek, die inspireert tot ontmoetingen en het ontplooien van activiteiten. Wonen en werken aan het hof van La cour Bleue kenmerkt zich door de kwaliteiten compactheid, veiligheid, zorgeloosheid en verbondenheid.
La cour Bleue bestaat uit de ontwikkeling van twee plandelen. Het ene plandeel betreft commerciële ruimtes op de begane grond (bedoeld voor publieksgerichte dienstverlening) en appartementen. De comfortabele appartementen zijn gesitueerd aan het Wilhelminaplein. Het andere plandeel betreft stadswoningen gelegen aan een intiem binnenplein en de Wilhelminastraat. Het plan bevat een tweelaagse ondergrondse parkeergarage. Voor de bewoners van de bovenliggende appartementen en stadswoningen bevinden de parkeerplaatsen zich in een aparte stallingsgarage.

Ligging:
La cour Bleue is gelegen aan de Wilhelminasingel midden in het centrum van Weert. Op een steenworp afstand van de locatie zijn alle voorzieningen aanwezig die wonen in de stad zo aantrekkelijk maken. "Langstraat," een van de gezelligste winkelstraten van Weert,

Vloeroppervlakte:
ca. 112 m2

Opleveringsniveau:
De commerciële ruimte wordt casco opgeleverd, doch voorzien van winkelpui met beglazing en meterkast met basis voorzieningen.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk in de tweelaagse ondergrondse parkeergarage met 380 plaatsen.

Gebruiksmogelijkheden:
Centrumdoeleinden, in de vorm van financiële / zakelijke dienstverlening, horeca 1e lijnszorg uitsluitend op de begane grond. Zie de bestemmingsvoorschriften in de bijlage van deze documentatie of op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs:
€ 155 per m2 pj excl. btw

Huurprijzen te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 jaar

Verlengingstermijn:
5 jaar

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren inclusief btw.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 155,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2015 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 112 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Locatie toelichting Naast het nieuwe stadhuis van Weert Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
112 m²
Aantal verdiepingen
1

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.