Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Copernicusstraat 11 - 13 in Weert 6003 DE

Copernicusstraat 11 - 13

6003 DE Weert
Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2450 m² In units vanaf 116 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE COPERNICUSSTRAAT 11-13 KANTOORRUIMITE OP EEN TOP ZICHTLOCATIE AAN DE SNELWEG A2 BETER BEKEND ALS: DE VERBINDINGSADER TUSSEN BRAINPORT EN ZUID-LIMBURG!

Algemeen:
Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE COPERNICUSSTRAAT 11-13 KANTOORRUIMITE OP EEN TOP ZICHTLOCATIE AAN DE SNELWEG A2 BETER BEKEND ALS: DE VERBINDINGSADER TUSSEN BRAINPORT EN ZUID-LIMBURG!

Algemeen:
Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom ook beter bekend als de Poort van Limburg. Weert biedt volop kansen voor ondernemers, met een ruim aan bod aan bedrijventerreinen is er plaats voor elke organisatie!

Bedrijvenpark Kampershoek is een locatie die een uitstekende ligging kent ten opzichte van de snelweg A2 welke de mogelijkheid geeft om binnen korte tijd in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, België en Duitsland te komen. Dit is terug te zien in de gemeentelijke marktoriëntatie van dit bedrijvenpark. Met een landelijke, Europese en wereldwijde marktoriëntatie zijn hier zowel lokale als (inter)nationale ondernemingen gevestigd. Verder is dit bedrijvenpark voorzien van veel groen, dit zorgt voor een parkachtige uitstraling.

Het object kent een fantastische strategische ligging op een prominente zichtlocatie aan de verbindingsader (snelweg A2) vanuit Eindhoven naar Zuid-Limburg.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam - Eindhoven - Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio venlo via rijksweg N266-N275 goed te bereiken. Het NS-station ligt op ca. 10 minuten rij-afstand van het complex waarbij het bedrijventerrein tevens per busverbinding is te bereiken.

Vloeroppervlakte:
Het totale object heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 4.468,84 m2 waarbij er ca. 1.865 m2 beschikbaar is met de navolgende onderverdeling:
- Begane grond: ca. 597,84 m2;
- Tweede verdieping: ca. 1.032, 66 m2;
- Derde verdieping: ca. 118,29 m2;
- Vierde verdieping: ca. 116, 04 m2.

Voorzieningen:
- Zeer representatieve entree v.v. droogloop;
- Per verdiepingsvloer toiletgroep in gemeenschappelijke ruimte;
- Gehuurde v.v. mindervalide toilet;
- Systeemplafonds met TL-inbouwverlichting;
- Kantoren voorzien van vloerbedekking, verkeersruimten voorzien van betegeling;
- Scheidingswanden flexibel van aard;
- Pantry in kantoorruimte;
- Kantine voorzieningen aanwezig;
- Data- /telefoniebekabeling / wandoutlets / kabelgoeten;
- Vloerverwarming;
- Luchtbehandeling met topkoeling;
- Glasvezelverbinding (optioneel af te nemen);
- Gehuurde is voorzien van alarm- en brandmeldinstallatie.

Parkeren:
Omliggende terrein heeft voldoende mogelijkheden tot parkeren / de parkeerplaatsen die tot het gehuurde behoren worden nader toebedeeld.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'bedrijventerreinen 2013' met de bestemming BT wat inhoudt dat bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 4.2. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag, de gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten:
Voorschot servicekosten bedraagt ca. € 32,00 per m2 per jaar exclusief BTW. Hieronder vallen in ieder geval de dagelijkse schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, onderhoud sanitaire voorzieningen en is inclusief voorschot gas/water/elektra. Deze wordt jaarlijk achteraf verrekend.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Verlengingstermijn:
In overleg.

Betalingen:
Huur, servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelastingen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,70 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2007 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 2450 m² Energie Energieklasse C Energie einddatum 03-10-2027 Diversen In units vanaf 116 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed, uitstekend Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
2450 m²
In units vanaf
116 m²
Aantal verdiepingen
5
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie, topkoeling
Verzamelgebouw
Kantine, sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.