Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Wilhelminasingel 226 in Weert 6001 GV

Wilhelminasingel 226

6001 GV Weert
Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 518 m² In units vanaf 227 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE WILHELMINASINGEL 226 - 228 EN COLLEGEPLEIN 2 EEN KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE MET AUTHENTIEKE DETAILS BESTAANDE UIT CA. 470 M2 KANTOORRUIMTE VERDEELD OVER 3 BOUWLAGEN ALSMEDE CA. 48 M2 ARCHIEFRUIMTE GESITUEERD IN DE KELDER.

Algemeen:
Het betreft een zeer...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE WILHELMINASINGEL 226 - 228 EN COLLEGEPLEIN 2 EEN KARAKTERISTIEKE KANTOORRUIMTE MET AUTHENTIEKE DETAILS BESTAANDE UIT CA. 470 M2 KANTOORRUIMTE VERDEELD OVER 3 BOUWLAGEN ALSMEDE CA. 48 M2 ARCHIEFRUIMTE GESITUEERD IN DE KELDER.

Algemeen:
Het betreft een zeer statig kantoorpand gelegen op zichtlocatie direct aan de Wilhelminasingel in Weert waardoor het gebouw een zeer hoge attentie waarde heeft. Het totale complex is opgebouwd in 2 gedeeltes welke tevens afzonderlijk van elkaar in gebruik kunnen worden genomen. Het totale object is tevens toegankelijk vanuit de achterzijde (Collegeplein) waar tevens een ruime betaalde openbare parkeerfaciliteit is gesitueerd.

Indeling:
Vanuit de centrale entree (Wilhelminasingel 228) komt men uit in de gang welke direct toegang biedt tot de pantry alsmede een grote spreekkamer welke door middel van een schuifdeur op te delen is in twee kleinere ruimtes. Middels een lichte opgang vanuit de gang komt men vervolgens uit in een kantoortuin welke tevens een separate ingang heeft vanuit de parkeerplaats Collegeplein. Vanuit de trap in de hal komt men uit op de eerste verdieping welke beschikt over een viertal kantoorruimtes alsmede een archiefruimte en een badkamer voorzien van een douchegelegenheid. De zolderverdieping bestaat uit één grote kantoortuin waarbij middels dakramen een aangename daglichttoetreding is gerealiseerd. Het rechtergedeelte (Wilhelminasingel 226) is direct schakelbaar (vanuit alle verdiepingen) met het hierboven reeds beschreven echter geniet deze ruimte eveneens een separate ingang alsmede een aparte achteringang vanuit het Collegeplein. De begane grond is opgedeeld in een centrale ontvangstruimte ten behoeve van baliewerkzaamheden. Daarnaast is er een grote spreekruimte gerealiseerd welke eveneens met behulp van een schuifdeur in twee kleinere ruimtes gesplitst kan worden. Vanuit de ontvangstruimte vervolgd men de weg via de hal met een trapopgang naar de eerste verdieping welke plaats biedt voor een drietal kantoorruimtes alsmede voorzien is van een toilet en een pantry. Op de tweede verdieping zijn eveneens een drietal kantoorruimtes
gesitueerd en voorzien van een toiletruimte.

Bereikbaarheid:
De bereikbaarheid van het object is zeer goed te noemen zowel met het openbaar vervoer (intercity verbinding Maastricht - Roermond - Weert - Eindhoven). Het object is eveneens goed bereikbaar middels de singelring met directe verbindingen naar de Snelweg A2 (Amsterdam - Maastricht).

Vloeroppervlakte:
Het totale complex heeft een verhuurbaar oppervlak van ca. 518 m2 met de navolgende onderverdeling

Links (Wilhelminasingel 228):
- Kelder ca. 29,15 m2;
- Kantoren begane grond ca. 84,75 m2;
- Kantoren eerste verdieping ca. 97,04 m2;
- Kantoren tweede verdieping ca. 63,95 m2.

Rechts (Wilhelminasingel 226):
- Kelder ca. 18,87 m2;
- Kantoren begane grond ca. 77,78 m2;
- Kantoren eerste verdieping ca. 66,15 m2;
- Kantoren tweede verdieping ca. 63,96 m2.

Het behoort tot de mogelijkheden om het object gedeeltelijk in gebruik te nemen, de mogelijkheden hieromtrent bespreken wij graag met u nader.

Voorzieningen (algemeen):
- Kantoorruimte links v.v. vloerbedekking, kantoorruimte rechts deels v.v. vloerbedekking en deels v.v. tegelvloer;
- Gehuurde deels voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, deels v.v. TL-opbouwverlichting en deels v.v. inbouwspots;
- Pantry/kantinevoorzieningen;
- Deels v.v. authentieke glas in lood ramen;
- Wandoutlets;
- CV-installatie, radiatoren;
- Verwarming middels radiatoren;
- Douchevoorziening op eerste verdieping;
- Achteringang v.v. aluminium raamkozijnen.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren geen exclusieve parkeerplaatsen doch zijn er in de directe omgeving meer dan voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan zowel de voor- en achterzijde van het complex.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstad 2009' met de bestemming gemengd. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Verlengingstermijn:
In overleg

Betalingen:
Huurpenningen per maand vooruit

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 518 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 227 m² Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
518 m²
In units vanaf
227 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Meetcertificaat aanwezig
Ja
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.