Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Stationsplein 17 in Weert 6001 CH

Stationsplein 17

6001 CH Weert
Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 337 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN HET STATIONSPLEIN 17 OP EEN UITERST CENTRALE LOCATIE GELEGEN COMMERCIËLE RUIMTE BINNEN HET PRESTIGIEUZE STATIONSKWARTIER VAN IN TOTAAL CA. 337 M2 VOORZIEN VAN EEN RUIM FRONT VAN CA. 24,3 M1 EN EEN VERKOOPVLOEROPPERVLAK VAN CA. 317 M2 DIRECT GRENZEND AAN HET NS-STATION VAN...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN HET STATIONSPLEIN 17 OP EEN UITERST CENTRALE LOCATIE GELEGEN COMMERCIËLE RUIMTE BINNEN HET PRESTIGIEUZE STATIONSKWARTIER VAN IN TOTAAL CA. 337 M2 VOORZIEN VAN EEN RUIM FRONT VAN CA. 24,3 M1 EN EEN VERKOOPVLOEROPPERVLAK VAN CA. 317 M2 DIRECT GRENZEND AAN HET NS-STATION VAN WEERT.

Algemeen:
Het object is gelegen binnen de grootschalig opgetrokken woonvoorziening direct gelegen aan het NS-station van Weert. Het Stationskwartier telt ruim 110 wooneenheden en beschikt tevens over ca. 200 parkeerplaatsen in de parkeergarage. Doordat het aangeboden object gelegen is in binnen deze populaire woonvoorziening ontstaat er een prachtige kans om een behoefte van de bewoners te bedienen vanuit deze commerciële ruimte.

Het aangeboden object is uiterst gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer zoals NS-station en busverbindingen, daarnaast is het object gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied dit samen maakt dat er veel dagelijks traffic het object passeert.
Met een breed opgezet front van ruim 24 meter ontstaat er een uitstekende mogelijkheid om uw organisatie op een optimale manier te branden langs één van de drukst bezochte straten van Weert.

In de directe omgeving is een breed palet aan ondernemingen vertegenwoordigd, mede gelet op de stationslocatie is horeca goed vertegenwoordigd met onder andere Hotel/Brasserie Antje van de Statie, Izumi Sushi & Grill, Doedels maar ook een kantoorhoudende organisatie kan perfect gehuisvest worden binnen deze stationslocatie. Te denken valt onder andere aan De Peel Letselschade advocaten.

Bereikbaarheid:
Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer zéér goed te bereiken. Direct tegenover het aangeboden object bevindt zich naast de bushaltes óók het NS-station van Weert. Daarbij beschikt het Stationskwartier over een (betaalde) parkeergarage, wat de bereikbaarheid in combinatie met de toegankelijkheid via het openbaar vervoer optimaal doet stellen. Door de centrale ligging zijn de ontsluitingsmogelijkheden van en naar de rijksweg A2 (Eindhoven-Maastricht-Heerlen) respectievelijk op 5-10 autominuten gelegen.

Vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte van het object is ca. 337 m2 groot en kent een verkoopoppervlak van ca. 317 m2. De overige ca. 20 m2 worden toebedeeld als secundaire ruimten.

Voorzieningen:
- gehuurde voorzien van meterkast met aansluitingen voor elektra (6x40A), gas, water en glasvezel;
- gehuurde voorzien van dubbele naar binnen draaiende entreedeur;
- voorzien van dubbele beglazing;
- betonnen dekvloer (maximale belasting 400 kg/m2) en deels afgewerkt met tapijttegels en deels met laminaat;
- gehuurde voorzien hoogrenderende winkelverlichting alsmede noodverlichting;
- verwarming door middel van direct gestookte heaters;
- inbraakpreventie door middel van inbraak vertragend rol hek en infra-rood detectoren;
- brandpreventie door middel van brandslanghaspels en handbrandblussers;
- gehuurde voorzien van databekabeling en kabelgoten;
- eenvoudige pantry;
- sanitaire partij met wasfontein.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren géén exclusieve parkeerplaatsen, in de aangrenzende parkeerkelder zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd welke onder andere middels een abonnementsvorm kunnen worden afgenomen.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan 'Stationsstraat e.o.' en geniet de enkelbestemming 'centrumdoeleinden'. Inhoudende dat detailhandel, (publieksgerichte) dienstverlening, horecadoeleinden in de vorm van horeca II (winkelondersteunend en winkelgebonden horeca) rechtstreeks zijn toegestaan. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
Huurprijs op aanvraag, de gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Verlengingstermijn:
In overleg.

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 337 m² Verkoopoppervlakte 317 m² Frontbreedte 2430 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
337 m²
Verkoop vloeroppervlakte
317 m²
Frontbreedte
2430 cm
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.