Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Sint Jobplein 6 in Weert 6004 JZ

Sint Jobplein 6

6004 JZ Weert
Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 250 m² In units vanaf 130 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN HET SINT JOBPLEIN EEN WINKELRUIMTE BESCHIKBAAR VANAF CA. 135M2 GESITUEERD IN EEN NIEUWBOUW WIJKWINKELCENTRUM MET RUIMTE GRATIS PARKEERVOORZIENINGEN OMRINGD DOOR ONDER ANDERE SUPERMARKTEN EN EEN ZORGVOORZIENING. Algemeen: Te huur aangeboden winkelunit gelegen op het recent...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN HET SINT JOBPLEIN EEN WINKELRUIMTE BESCHIKBAAR VANAF CA. 135M2 GESITUEERD IN EEN NIEUWBOUW WIJKWINKELCENTRUM MET RUIMTE GRATIS PARKEERVOORZIENINGEN OMRINGD DOOR ONDER ANDERE SUPERMARKTEN EN EEN ZORGVOORZIENING.

Algemeen:
Te huur aangeboden winkelunit gelegen op het recent opgeleverde wijkwinkelcentrum gelegen aan het Sint Jobplein.
In dit wijkwinkelcentrum zijn onder andere Jumbo Heerschap, Aldi Supermarkten, Hans Struijk Fietsen en Esso gevestigd. Voor de volledige wijkfunctie is ook een lunchroom gevestigd op deze locatie alsmede zal hier een zorgboulevard worden gerealiseerd. Het wijkwinkelcentrum kent door haar unieke ligging een verzorgingsgebied van de wijk Groenewoud en Leuken waar onder andere de laatste jaren de nieuwbouwwijk Vrouwehof is gerealiseerd.

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen op het Sint Jobplein en door haar uitstekende ligging overstijgt deze locatie eigenlijk haar wijkwinkelfunctie!.
De locatie is met eigen vervoer zeer goed te bereiken. Op één minuut loopafstand is een bushalte aanwezig (lijn 3), dit bevorderd de verbinding naar het centraal station van Weert. Tevens beschikt deze locatie over een dermate centrale ligging dat zowel de A2 in de richting van Eindhoven (afslag Nederweert) alsmede in de richting van Maastricht (afslag Kelpen) uitstekend te bereiken zijn.

Opleveringsniveau:
Het object wordt casco opgeleverd.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object zijn meer dan voldoende (onbetaalde) parkeerplaatsen gelegen. Tot het gehuurde worden geen exclusieve parkeerplaatsen toebedeeld.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder vigeur van het bestemmingsplan Sint Jobstraat met de functieaanduiding 'centrum' inhoudende dat detailhandel, maatschappelijke functies/praktijkruimte rechtstreeks zijn toegelaten. Bestemmingsvoorschriften liggen op ons kantoor ter inzage.

Huurprijs:
Op aanvraag, de huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten:
Op aanvraag aan te leveren.

Model huurovereenkomst:
Winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW. Waarbij specifiek object gebonden clausules toegevoegd zouden kunnen worden.

Huurtermijn:
5 jaar, doch andere aanvangshuurperiode bespreekbaar.

Betalingen:
Huurpenningen, servicekosten (indien van toepassing) en btw per maand vooruit te voldoen.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de btw en de eventueel van toepassing zijnde servicekosten.

Status:
Nieuwbouw recent opgeleverd.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 15,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 250 m² Verkoopoppervlakte 130 m² Diversen In units vanaf 130 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
250 m²
In units vanaf
130 m²
Verkoop vloeroppervlakte
130 m²
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.