Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Maasstraat 27 in Weert 6001 EB

Maasstraat 27

6001 EB Weert
Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 330 m² In units vanaf 15 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE MAASSTRAAT 27 EEN PRACHTIG KARAKTERISTIEK KANTOOROBJECT BOORDEVOL AUTHENTIEKE DETAILS VAN IN TOTAAL CA. 330 M2 EN BESCHIKT OVER PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN. INFORMEER VANDAAG NOG BIJ DE EVENTUELE MOGELIJKHEDEN MET BETREKKING TOT HET AFNEMEN VAN KLEINERE OPPERVLAKTES...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE MAASSTRAAT 27 EEN PRACHTIG KARAKTERISTIEK KANTOOROBJECT BOORDEVOL AUTHENTIEKE DETAILS VAN IN TOTAAL CA. 330 M2 EN BESCHIKT OVER PARKEERPLAATSEN OP EIGEN TERREIN.

INFORMEER VANDAAG NOG BIJ DE EVENTUELE MOGELIJKHEDEN MET BETREKKING TOT HET AFNEMEN VAN KLEINERE OPPERVLAKTES BINNEN DIT VASTGOEDOBJECT.

Algemeen:
Het betreft een authentieke kantoorvilla gelegen in hartje centrum van Weert. Het unieke van deze kantoorlocatie is dat ze beschikt over een eigen afgesloten parkeergelegenheid. Het kantoorobject is opgedeeld in 3 bouwlagen met een kelder. De begane grond en eerste verdieping staan volledig in dienst ten behoeve van kantooractiviteiten. Echter is het object ook geschikt voor het combineren van wonen en werken.
De Maasstraat in Weert kenmerkt zich met name door een speels aanbod aan winkeliers zoals Posno-Sport Eric Mertens optiek, Charlain Herenmode, Van Oorschot Schoenen, Glamz Men & Women, Jacobs Koppers Linnen en Slapen, Ferrum by Rolf, Tout pour Toi en Anne-Belle Mode Weert. Naast retail biedt de Maasstraat ook plaats aan dienstverlenende organisaties zoals Hypothekersunie en Top Chropractie Weert.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object is goed bereikbaar met het eigen vervoer en tijdens winkelopeningstijden zijn er in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig. Tevens beschikt het aangebodene over een afgesloten parkeervoorziening. De op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via rijksweg N266-N275 goed te bereiken. Het NS-station ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 330 m2 en kent de navolgende onderverdeling:
- Begane grond: ca. 116,20 m2;
- Eerste verdieping: ca. 117,60 m2;
- Zolderverdieping: ca. 72,29 m2;
- Kelder: ca. 23,90 m2.

Parkeren:
Het gehuurde beschikt over een eigen parkeervoorziening welke gedeeld wordt met aangrenzende huurders. De parkeerplaats is te bereiken vanuit de Emmasingel en kan afgesloten worden. Aan de achterzijde kunnen meer parkeerplaatsen gefaciliteerd worden.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstrad, 2009' met de bestemming centrum. Het bestemmingsplan ligt bij ons ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
Op aanvraag, De gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg.

Betalingen:
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1986 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 330 m² Diversen In units vanaf 15 m² Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
330 m²
In units vanaf
15 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Verzamelgebouw
Receptie, vergaderruimte, sanitair, pantry/keuken

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.