Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Graafschap Hornelaan 140 F in Weert 6004 HT

Graafschap Hornelaan 140 F

6004 HT Weert
Huurprijs € 895,- p.m.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 170 m²
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE GRAAFSCHAP HORNELAAN 140 F EEN FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 170 M2 MET EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING EN CENTRALE LIGGING NABIJ UITVALSWEGEN SNELWEGENNET A2. MET DE MOGELIJKHEID OM EXTRA KANTOORRUIMTE AF TE NEMEN.

Algemeen:
Het thans aangeboden object...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE GRAAFSCHAP HORNELAAN 140 F EEN FUNCTIONELE BEDRIJFSRUIMTE VAN CA. 170 M2 MET EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING EN CENTRALE LIGGING NABIJ UITVALSWEGEN SNELWEGENNET A2. MET DE MOGELIJKHEID OM EXTRA KANTOORRUIMTE AF TE NEMEN.

Algemeen:
Het thans aangeboden object ligt binnen een bedrijfsverzamelgebouw aan de Graafschap Hornelaan in Weert en is volledig omheind en biedt een uitermate goede ontsluiting van en naar de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen).

Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom beter bekend als de Poort van Limburg. Weert biedt volop kansen voor ondernemers, met een ruim aanbod aan bedrijventerreinen is er plaats voor elke organisatie! Direct grenzend aan het stadscentrum van Weert en met uitstekende ontsluiting richting de snelweg A2 ligt bedrijventerrein Leuken Noord. Dit terrein is een van de grootste bedrijventerreinen van Weert. In de directe omgeving van het aangebodene zijn diverse ondernemingen gevestigd zoals: Wulro B.V., JW Banden, Nering Bögel, BMN Bouwmaterialen en Wetron.


Graag komen wij met u in contact om uw vraagstuk te ventileren op de mogelijkheden die dit bedrijfsverzamelgebouw voor u biedt.

Bereikbaarheid:
Dit multifunctionele bedrijfsobject ligt op een goede locatie, industrieterrein ‘Leuken-Noord’ aan de Graafschap Hornelaan. De ontsluiting van het industrieterrein verloopt via de Graafschap Hornelaan en de Ringbaan. Daarnaast heeft het gebied via Ringbaan-Oost en Ringbaan- Noord een snelle aansluitmogelijkheid op de A2 Eindhoven – Maastricht- Heerlen.

Vloeroppervlakte:
Het aangeboden object kent een oppervlakte van ca. 170 m2.

Voorzieningen:
- Elektrische overheaddeuren;
- TL-verlichting;
- Betonvloer;
- Heater;
- Eigen meterkast v.v. aansluitingen;
- Mogelijjkheid tot afnemen extra kantoorruimte;
- Toilet.

Parkeren:
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein, tot het gehuurde behoren géén expliciete parkeerplaatsen.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘bedrijventerreinen 2013’met de bestemming BT wat inhoud dat bedrijven zijn toegestaan tot en met milieu categorie 3-4. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
€ 850,00 per maand exclusief BTW. De gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
5 + 5 jaar, doch is een afwijkende huurtermijn bespreekbaar.

Verlengingstermijn:
In overleg

Betalingen:
Huur en btw per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 895,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1973 Bouwjaar toelichting Renovatie toegepast Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 170 m² Vrije hoogte 550 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 170 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
170 m²
Vrije hoogte
550 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.