Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Emmasingel 61 in Weert 6001 BB

Emmasingel 61

6001 BB Weert
Huurprijs € 850,- p.m.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE EMMASINGEL 61 EEN KLEINSCHALIGE BALIE KANTOORRUIMTE/PRAKTIJKRUIMTE BESTAANDE UIT EEN ENTREE MET MOGELIJKHEID TOT ONTVANGST C.Q. BALIEFACILITEITEN ALSMEDE ACHTERGELEGEN VERGADERRUIMTE EN WERKRUIMTE.

Algemeen:
Het betreft een gedegen opgetrokken kantoorruimte...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE WEERT AAN DE EMMASINGEL 61 EEN KLEINSCHALIGE BALIE KANTOORRUIMTE/PRAKTIJKRUIMTE BESTAANDE UIT EEN ENTREE MET MOGELIJKHEID TOT ONTVANGST C.Q. BALIEFACILITEITEN ALSMEDE ACHTERGELEGEN VERGADERRUIMTE EN WERKRUIMTE.

Algemeen:
Het betreft een gedegen opgetrokken kantoorruimte van in totaal ca. 80 m2 op korte loopafstand van het stadscentrum en het NS-station van Weert.

Indeling:
Middels de entree komt men uit in de voorruimte van het object welke perfect dienst kan doen als ontvangstruimte met wachtmogelijkheden en een baliegedeelte. Het overige is ingedeeld in een vergaderruimte en een werkruimte.
De afwerking van het gehuurde is goed, de vloeren zijn voorzien van laminaat. Het gehuurde is tevens gedeeltelijk voorzien van systeemplafonds met inbouwverlichting. Verder beschikt het object over een pantry ruimte, toilet alsmede een opbergruimte.

Ligging:
Het onderhavig object is gelegen aan de Emmasingel te Weert hetgeen gekenmerkt wordt door een brede mix aan wonen en werken. Via de Emmasingel zijn de uitvalswegen richting op- en afritten snelweg A2 (Amsterdam, Eindhoven, Maastricht/Heerlen) goed bereikbaar.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren géén exclusieve parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn er voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen beschikbaar. Tevens is het mogelijk om middels een parkeerabonnement een parkeerplaats te huren op loopafstand van het gehuurde.

Bestemming:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Binnenstrad, 2017' met de enkelbestemming wonen met functieaanduiding dienstverlening. Het bestemmingsplan ligt bij ons ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huuressentalia:
- huurprijs: € 850,00 vrijgesteld van omzetbelasting;
- waarborgsom: 3 maanden totale huurverplichting;
- minimale huurtermijn: nader overeen te komen;
- servicekosten: meters ten behoeve van gas water en elektra door huurder op eigen naam te nemen, overige leveringen en diensten in overleg te bepalen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 80 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.