Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Dries 80 in Weert 6006 HT

Dries 80

6006 HT Weert
Huurprijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 132 m²
Lees meer

Omschrijving

WEGENS VERHUIZING TE HUUR AANGEBODEN TE WEERT AAN DE DRIES 80 EEN WINKELRUIMTE VAN IN TOTAAL CA. 130 M2 BVO OP MOOIE HOEKLOCATIE EN OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION VAN WEERT EN RUIME PARKEERVOORZIENINGEN IN DIRECTE OMGEVING.

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte van in...
Lees meer

Omschrijving

WEGENS VERHUIZING TE HUUR AANGEBODEN TE WEERT AAN DE DRIES 80 EEN WINKELRUIMTE VAN IN TOTAAL CA. 130 M2 BVO OP MOOIE HOEKLOCATIE EN OP KORTE AFSTAND VAN HET CENTRAAL STATION VAN WEERT EN RUIME PARKEERVOORZIENINGEN IN DIRECTE OMGEVING.

Algemeen:
Het betreft een winkelruimte van in totaal ca. 130 m2 BVO gunstig gelegen aan de winkelstrip "De Dries" met aanwezigheid van supermarkt Albert Heijn en Dries market en het station van Weert op loopafstand gelegen.
De directe omgeving wordt gekenmerkt door een breed palet aan reeds gevestigde ondernemers waaronder onder andere Albert Heijn, Domino's Pizza, Dries Market en kapsalon Zanyar.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige object is goed bereikbaar met het eigen vervoer en in de directe omgeving is een openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig. De op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via rijksweg N266-N275 goed te bereiken. Het NS-station ligt op ca. 2 minuten loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
Het totale object heeft een oppervlakte van ca. 130 m2 BVO en is thans opgedeeld in twee ruimtes, winkelruimte en opslagruimte c.q. kantoorruimte.

Voorzieningen:
Het betreft een casco winkelruimte en wordt in de thans huidige staat opgeleverd. E.e.a. in onderling overleg met huidige huurder af te stemmen.

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren géén exclusieve parkeerplaatsen, doch zijn er in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'woongebieden 2014' met de enkelbestemming 'Centrum'. Het bestemmingsplan ligt bij ons ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
De huurprijs is op aanvraag nader overeen te komen. De gestelde huurprijs ten alle tijden te vermeerderen met BTW. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijs indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In basis 5 + 5 jaar, doch afwijkende huurtermijn bespreekbaar.

Betalingen:
Huur en BTW per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren te vermeerderen met de omzetbelasting.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1959 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 132 m² Verkoopoppervlakte 132 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse B2 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
132 m²
Verkoop vloeroppervlakte
132 m²
Welstandsklasse
B2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.