Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Industriekade 44 in Weert 6006 SJ

Industriekade 44

6006 SJ Weert
Prijs op aanvraag
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Te koop zeer ruime kavels aan de Zuid-Willemsvaart (Kanaalzone 2) te Weert in totaliteit nog beschikbaar ca 94.000 m2.

Algemeen
Weert is een middelgrote stad in het westen van Limburg, welke is gelegen nabij natuurgebied De Peel. Eveneens doorkruist de Zuid Willemsvaart de stad....
Lees meer

Omschrijving

Te koop zeer ruime kavels aan de Zuid-Willemsvaart (Kanaalzone 2) te Weert in totaliteit nog beschikbaar ca 94.000 m2.

Algemeen
Weert is een middelgrote stad in het westen van Limburg, welke is gelegen nabij natuurgebied De Peel. Eveneens doorkruist de Zuid Willemsvaart de stad. Het inwoneraantal van Weert schommelt al enkele jaren rond de 50.000.

Locatie
Vanuit strategisch oogpunt is Weert goed gesitueerd Weert ligt aan de A2 (Amsterdam – Maastricht). De Zuid-Willemsvaart stroomt door Weert en is daarbij gelegen aan het voormalig Philipscomplex. Deze vaart biedt transportmogelijkheden voor goederenvervoer van en naar de internationale havens van Rotterdam en Antwerpen. In Eindhoven en Maastricht bevinden zich internationale luchthavens.

Bereikbaarheid :
Het voormalig Philipscomplex te Weert ligt op circa 25 kilometer van Eindhoven, circa 30 kilometer van Venlo, circa 40 kilometer van Maastricht en circa 30 kilometer van de Duitse grens met het daar achtergelegen Ruhrgebied. Weert is diverse wijzen goed ontsloten. Zo ligt Weert direct aan de A2, de verkeersader van Amsterdam naar Maastricht. Verder heeft Weert een intercitystation. Weert wordt gescheiden door de Zuid Willemsvaart, deze vaart loopt langs het voormalig Philipscomplex, wat industrieel transport over het water mogelijk maakt.

Havenfaciliteiten:
Aan de voorzijde van het terrein is de Zuid Willemsvaart gelegen, dit kanaal is geschikt voor binnenvaartschepen tot en met klasse II (schepen van 400 tot 650 ton). Direct aan het terrein is een binnenhaven gelegen welke beschikt over een ruime laad- en loskade. De haven heeft een wateroppervlak van circa 10.500 m2 en de totale lengte van de laaden loskade bedraagt circa 290 m1. Het eigendom van deze haven behoort tot de gemeente Weert. Bedrijven hebben echter vrij toegang tot de havenfaciliteiten en bijbehorende laad- en loskade.

Koopgegevens:

Koopsom :
De koopsom voor de bouwkavels bedraagt:
Zone 1 : € 95,00 per m² te vermeerderen met de geldende B.T.W.;
Zone 2 : € 90,00 per m² te vermeerderen met de geldende B.T.W.;
Zone 3 : € 85,00 per m² te vermeerderen met de geldende B.T.W.;

De kavels zullen in 3 verschillende milieu klassen worden uitgegeven zijnde milieucategorie 2-3 en 4, kavelgrootte in onderling overleg nader te bepalen.

Bestemmingsplan:

- Bestemmingsplan: Bedrijventerreinen 2013, vastgesteld; 26 juni 2013
- Vigerende bestemming / Enkelbestemming: Bedrijventerrein
- Functie aanduiding specifieke vorm van bedrijventerrein - bedrijven zijn toegestaan zover deze voorkomen in milieucategorie 3.2
- Met omgevingsvergunning zijn bedrijven met een milieu cat. 4.2 eveneens toelaatbaar
- Bebouwingsgraad: 80%
- Dubbel bestemming waarde: Archeologie middelhoog
- Bouwhoogte: maximaal 15 meter
- Conform het vigerende bestemmingsplan is detailhandel niet toegestaan


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 96200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Aan vaarwater, Industrieterrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
94000
Bouwhoogte
1500 cm

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.