Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Gouverneurlaan 4 in Weert 6002 EC

Gouverneurlaan 4

6002 EC Weert
Vraagprijs € 765.000,- k.k.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 635 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE WEERT AAN DE GOUVERNEURLAAN 4 EEN ZEER REPRESENTATIEVE EN MAJESTUEUZE KANTOORVILLA GELEGEN OP AANTREKKELIJKE ZICHTLOCATIE AAN DE RAND VAN KANTORENPARK CENTRUM-NOORD.

Algemeen:
Het betreft een prachtige vrijstaande kantoorvilla gelegen op een zichtlocatie grenzend direct...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE WEERT AAN DE GOUVERNEURLAAN 4 EEN ZEER REPRESENTATIEVE EN MAJESTUEUZE KANTOORVILLA GELEGEN OP AANTREKKELIJKE ZICHTLOCATIE AAN DE RAND VAN KANTORENPARK CENTRUM-NOORD.

Algemeen:
Het betreft een prachtige vrijstaande kantoorvilla gelegen op een zichtlocatie grenzend direct aan een van de hoofdontsluitingswegen van Weert de Ringbaan Noord. Door de situering van het kantoorgebouw heeft het een zeer hoge attentie waarde waarbij u uw organisatie ideaal kunt promoten. Centrum Noord is bij uitstek de kantoorlocatie van Weert waar naast kantoorpanden ook woon-/werkcombinaties zijn gerealiseerd.

Het pand is opgetrokken uit een 3-tal bouwlagen en meet in totaal 635 m2 en heeft een goede parkeerratio. In de directe omgeving zijn o.a. gevestigd Call-It / USG People, Smits van de Broek, Avantive , Account +, N-XT Accountants, Aben en Slag

Indeling:
Via de entree met voorportaal aan de voorzijde van het pand komt men uit in de centrale hal waarbij de voormalige receptiebalie en de backofficeruimte is samengevoegd tot wachtruimte met leestafel en koffiebar uitgevoerd in een huiselijke doch zakelijke setting. Via de verkeersruimte is het directie kantoor alsmede een gesegmenteerde kantoorruimte te bereiken, daarnaast biedt de begane grond ruimte aan o.a. een kantine faciliteit, archiefruimte/serverruimte alsmede een kleinschalige bedrijfsruimte uitgevoerd met een kleine overheaddeur- en een toiletgroep bestaande uit een gescheiden dames- en herentoilet met voorportaal.

Via een statige royale stalen spiltrap is de eerste verdieping te bereiken, door de open vide bij de entree geef dit een ruimtelijk effect waarbij er vanuit de verkeersruimte vrij uitzicht is op de voorgelegen waterpartij. De eerste verdieping biedt toegang aan een 9 tal kantoorruimten welke op een eenvoudige wijze te segmenteren of te vergroten zijn daarnaast heeft de verdieping een sanitaire voorziening met gescheiden dames en heren toilet

Via een houtentrap is de tweede verdieping te bereiken bestaande uit een pantry voorziening, technische ruimte, sanitaire partij alsmede een grote open zolderruimte die multifunctioneel dienst zou kunnen doen als archiefruimte, extra werkplekken (vanwege daglichttoetreding via de aangebrachte Velux dakramen) of de mogelijk om hier een (kleinschalige) conferentie-/vergaderruimte te realiseren.

Bereikbaarheid:
Vanwege de centrale ligging van het onderhavige object is deze zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken.

Vloeroppervlakte:
Het object kent een totale bruto vloer oppervlakte van ca. 635 m2 (ca. 615 m2 VVO) en is opgebouwd uit een drietal bouwlagen welke de navolgende oppervlaktes innemen:
- begane grond kantoorruimte: ca. 230 m2 VVO
- begane grond bedrijfsruimte: ca. 41 m2 VVO
- eerste verdieping kantoorruimte: ca. 232 m2 VVO
- tweede verdieping kantoorruimte: ca. 112 m2 VVO

Voorzieningen:
- Meterkast met aansluitingen gas, water en elektra;
- CV Installatie (2x Remeha Quinta Pro, 2017, cascade geschakeld);
- verwarming middels radiatoren en vloerverwarming;
- Krachtstroom;
- Noodverlichting;
- Brandslanghaspels en blussers;
- Rookmelders;
- Brandmeldinstallatie;
- Inbraakbeveiliging middels infrarood detectoren en camerabewaking;
- Mechanische ventilatie met luchtbehandeling en airco ( vernieuwd in 2017 met een nieuwe warmte wisselaar);
- Zonwering middels screens;
- Bedrijfsruimte voorzien van handmatig bedienbare overheaddeur;
- Aanstraling buitenzijde kantoorgebouw;
- In- en uitritten ten behoeve van parkeervoorziening;
- Hekwerken v.v. rolpoorten (1 elektrisch bedienbaar);
- Terreinverharding middels klinkers;
- Parkeerterrein ten behoeve van ca. 30 parkeerplaatsen;
- Terreinriolering en verharding.

Parkeren:
Op eigen terrein zijn ca. 30 parkeerplaatsen gesitueerd, dit terrein is afsluitbaar middels rolpoorten. Tevens is er op het kantorenpark een openbaar parkeerterrein (betaald/vergunninghouders) gelegen waar eveneens geparkeerd kan worden.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het vigerende bestemmingsplan 'Weert-Noord en Graswinkel 2010' met de enkelbestemming Kantoor. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en is eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Kadastrale gegevens:
Kadastraal bekend als Gemeente Weert, sectie N, nummer 4634 en groot ca. 2.250 m2.

Notaris:
door koper nader te bepalen

Vraagprijs:
€ 765.000,-- kosten koper.

Omzetbelasting:
Er kan vrijgesteld van omzetbelasting worden geleverd.

Zekerheidsstelling:
10% van de koopsom te stellen als waarborg of bankgarantie.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 765.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1996 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 635 m² Perceeloppervlakte 2250 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.72 Energie einddatum 26-10-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 30 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
635 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie, topkoeling

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.