Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Langstraat 1 in Weert 6001 CS

Langstraat 1

6001 CS Weert
Koopprijs € 400.000,- k.k.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Aantal lagen 5
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE WEERT AAN DE LANGSTRAAT 1, EEN WINKELRUIMTE MET BIJBEHORENDE BOVENVERDIEPINGEN, CENTRAAL GELEGEN OP A1 LOCATIE BINNEN HET KERNWINKELGEBIED VAN WEERT MET EEN VERKOOPVLOEROPPERVLAKTE VAN CA. 84M2 BVO EN IN TOTAAL GROOT CA. 209 M2 BVO.

Een unieke kans om wonen en werken te...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP TE WEERT AAN DE LANGSTRAAT 1, EEN WINKELRUIMTE MET BIJBEHORENDE BOVENVERDIEPINGEN, CENTRAAL GELEGEN OP A1 LOCATIE BINNEN HET KERNWINKELGEBIED VAN WEERT MET EEN VERKOOPVLOEROPPERVLAKTE VAN CA. 84M2 BVO EN IN TOTAAL GROOT CA. 209 M2 BVO.

Een unieke kans om wonen en werken te combineren, alsmede een perfecte transformatiemogelijkheid om wonen toe te voegen op de verdiepingen.

Algemeen:
Het betreft een representatieve winkelruimte met bovengelegen verdiepingen op A1 locatie gelegen. In de directe omgeving zijn diverse retailers gevestigd zoals Jack & Jones, Vero Moda, Brownies & Downies, Hunkemöller en Siebel Juweliers.
Het object is voor een breed palet aan toepassingen aan te wenden, zoals retail, horeca en kantoortoepassingen. De verdiepingen zijn mogelijk te transformeren naar een of meerdere woonunits.

Indeling:
Het aangebodene biedt op de begane grond plaats aan een winkelunit van in totaal ca. 84m2 bruto vloeroppervlakte. Op dit moment zijn de verdiepingen inpandig te bereiken middels een spiltrap. Waarbij de eerste verdieping plaats biedt aan een overloop, pantry en toiletvoorziening. Middels de spiltrap komt men uit op de tweede verdieping met een open ruimte voormalig in gebruik als magazijn. Tevens geniet het aangebodene een separate zij-ingang middels de naastgelegen toegangspoort. Idealiter kan de winkelruimte gesplitst worden qua toegang ten opzichte van de verdiepingen.

Bereikbaarheid:
Het object is centraal gelegen in het kernwinkelgebied van Weert. Het object is derhalve goed bereikbaar met eigen vervoer en tijdens winkelopeningsuren zijn er in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeervoorzieningen aanwezig. De op- en afritten van de rijksweg A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via Rijksweg N266-N275 goed te bereiken. Het NS-station ligt op ca. 5 minuten loopafstand van het object.

Vloeroppervlakte:
Het totale object heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 209 m2 met de navolgende onderverdeling:
- begane grond: ca. 84 m2
- eerste verdieping: ca. 12,71 m2
- tweede verdieping: ca. 42,97 m2
- derde verdieping: ca. 14,34 m2
- vierde verdieping: ca. 54,87 m2
- zolderverdieping: ca. 43,18 m2.

Bovengenoemde metrages betreffen een indicatieve waarde en hier kunnen derhalve ook geen rechten aan ontleend worden. Saelmans Bedrijfsmakelaardij aanvaardt dan ook geen enkele
aansprakelijkheid hieromtrent.

Voorzieningen:
- Meterkast met voorzieningen voor gas water en elektra
- Volledig winkelinbouwpakket v.v. voorzetwanden, paskamers, vloerafwerking, systeemplafond met verlichting, balie opstand;
- Airco unit t.b.v. winkelruimte;
- Toilet;
- Pantry v.v. close in boiler (Daalderop) en wasbak met fontein;
- CV-Installatie Remeha Calenta;
- Verdiepingen zijn gedeeltelijk voorzien van vloerbedekking en verlichting middels TL opbouwverlichting, wandcontactdozen en verwarming middels plafond en vloer (werking onbekend).

Parkeren:
Tot het gehuurde behoren géén exclusieve parkeerplaatsen, derhalve zijn er in de directe omgeving voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen beschikbaar.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder het bestemmingsplan 'Binnenstad 2017' met de bestemming centrum. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Koopgegevens:
Kadastraal bekend als: Gemeente Weert, sectie O, nummer 1995 en groot ca. 1 a en 40 ca.
Koopsom: € 400.000,00 kosten koper
Notaris: nader door koper te bepalen
Aanvaarding: in overleg
Omzetbelasting: er kan geopteerd worden voor een BTW belaste levering
Borgstelling: 10% van de uiteindelijke koopsom te doen stellen als waarborgsom of bankgarantie
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 400.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 80 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 140 m² Frontbreedte 754 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 5 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
80 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
754 cm
Verdiepingen
5
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.