Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Peelderveld
6035 CN Ospel
Koopaanneemsom € 105.000,- tot € 170.000,- Beschikbaar
0495-533893

Kenmerken

Aantal kavels 10 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Ospel ligt het Peelderveld. Rondom de Veenring liggen 10 bouwkavels voor een vrijstaande woning. Een prachtige landelijke omgeving voor jouw vrijstaand droomhuis. Ruime kavels waar je ook nog een fijne grote tuin hebt waar je kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. En jijzelf...
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van Ospel ligt het Peelderveld. Rondom de Veenring liggen 10 bouwkavels voor een vrijstaande woning. Een prachtige landelijke omgeving voor jouw vrijstaand droomhuis. Ruime kavels waar je ook nog een fijne grote tuin hebt waar je kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. En jijzelf natuurlijk ook!

Ervaar de vrijheid.
U koopt niet alleen een kavel, u koopt de ruimte om uw droom te verwezenlijken.

Alle vrijheid en maximale invloed op het eindresultaat.
Uw eigen creatie, een op maat gesneden woning in alle opzichten! Helemaal zelf bouwen of liever samen met Brummelhuis? Beide opties hebben zo hun voordelen. Zelf (laten) bouwen geeft maximale vrijheid. Samen bouwen met Brummelhuis geeft u ook veel keuzevrijheid en brengt u daarnaast gemak en vooraf duidelijkheid over de kosten. De keuze is aan u!

Uw woonwensen centraal

Net als u, koesteren veel mensen de wens ooit hun eigen droomhuis te bouwen. Dan biedt het kopen van een vrije kavel oneindig veel mogelijkheden. Een vrije kavel is een uitgelezen kans om al uw woonwensen werkelijkheid te laten worden. Wilt u uw woning samen met een ervaren woningadviseur ontwerpen en ontzorgd worden in het hele traject? Dan is Brummelhuis hiervoor een deskundige partij.

Samen met Brummelhuis invulling geven aan uw droomhuis

Een unieke woning voor u! Helemaal op maat gemaakt naar uw eigen wensen? Het is mogelijk in Peelderveld. Stelt u zich het volgende eens voor: met een mooie kavel op het oog en een hoofd boordevol ideeën ontwerpt u samen met de woningadviseur van Brummelhuis uw eigen huis. Alle wensen en ideeën krijgen vorm en ruimte. Zelf bepalen of u een moderne strakke uitstraling kiest of een meer traditionele architectuurstijl. Een prachtige erker, een dakterras of een master bedroom annex badkamer op zolder? Of liever een ruime leefkeuken met open haard en openslaande deuren naar de tuin? U mag het zeggen! Brummelhuis geeft u advies over de optimale woning, doorloopt met u het ontwerpproces, zorgt voor zekerheden en verzorgt alle papieren rompslomp zoals het aanvragen van de vergunningen. Zij nemen u alle zorg uit handen en regelen alles voor u. Zodat u zich alleen maar hoeft te concentreren op uw droomhuis.

Nieuwsgierig geworden?

Indien u meer informatie over Peelderveld en de bouwkavels heeft gekregen bij de verkopende makelaar, zorgt de makelaar voor een afspraak met de woningadviseur van Brummelhuis. De woningadviseur gaat geheel vrijblijvend en kosteloos met u in gesprek om samen uw droomhuis te ontwerpen. Uw wensen en eisen worden op de speciaal voor uw woning gemaakte tekening aangegeven. Vervolgens ontvangt u binnen 2 weken een offerte waarin alles verwerkt is. Zodat u de woning krijgt zoals u dat wenst en u snel duidelijkheid heeft waar u financieel aan toe bent. Na uw akkoord op het ontwerp en de offerte ontvangt u een overeenkomst voor de aankoop van uw kavel en de bouw van uw droomhuis. Wij hebben voor de bouwkavels in Peelderveld alvast een aantal vrijstaande woningen geselecteerd die passen bij het beeldkwaliteitsplan dat door de gemeente is opgesteld. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden inclusief het kostenplaatje. Wilt u het huis groter? Meer slaapkamers? Een andere indeling? Maak uw wensen kenbaar en samen met Brummelhuis ontwerpt en bouwt u uw droomhuis.

Download brochure voor meer informatie over de bouwkavels, de woningtypes, het stappenplan, de voorschriften en de voordelen van nieuwbouw!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 105.000,- - € 170.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 120 m² Inhoud 450 m³ Perceeloppervlakte 495 m² t/m 1114 m² Start Verkoop 23-01-2018 Aantal kavels 10 Vrij 10 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.