Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Park Zuytwillemsvaert
6001 VX Weert
Koopaanneemsom € 243.000,- tot € 318.500,- Beschikbaar
0495-533893

Kenmerken

Start bouw 03-12-2018 Aantal kavels 88 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

De appartementen van blok B ''Midgard'' worden naar verwachting in juni 2020 opgeleverd!

Wonen op hoog niveau aan de Zuid-Willemsvaart

Heerlijk wonen in Weert. Dat kan voor u realiteit worden. En wel op een unieke locatie in ‘Park Zuytwillemsvaert’ aan de Werthaboulevard....
Lees meer

Omschrijving

De appartementen van blok B ''Midgard'' worden naar verwachting in juni 2020 opgeleverd!

Wonen op hoog niveau aan de Zuid-Willemsvaart

Heerlijk wonen in Weert. Dat kan voor u realiteit worden. En wel op een unieke locatie in ‘Park Zuytwillemsvaert’ aan de Werthaboulevard. Dit park met appartementen en woningen brengt het beste van twee werelden samen. U wordt omgeven door kabbelend water en jonge aanplant. U zou haast vergeten dat het sfeervolle stadshart slechts op wandelafstand ligt.

Op deze plek aan de Zuid-Willemsvaart waar zich vanaf halverwege de negentiende eeuw de eerste industriële bedrijven vestigden, verrijst een nieuwe woonomgeving met ruim 200 huur- en koopwoningen in verschillende typen en prijsklassen. De nieuwbouw is van hedendaagse architectuur met verwijzingen naar het rijke verleden. De openbare ruimte krijgt een natuurlijke, groene inrichting. Hier kunt u uw eigen leven leiden, maar verdwijnt u niet in de massa. Een veilige, geborgen wijk waar ook elkaar ontmoeten centraal staat. Wonen in de stad aan het water heeft een enorme aantrekkingskracht. Park Zuytwillemsvaert is dan ook de ideale woonomgeving voor mensen die comfortabel willen wonen en alle voorzieningen in de buurt willen hebben.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 243.000,- - € 318.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 76 m² t/m 100 m² Inhoud 228 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 96 m² t/m 150 m² Start bouw 03-12-2018 Start Verkoop 01-03-2018 Aantal kavels 88 Vrij 45 Aantal Bouwtypes 12 Woningtypen Appartement, Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.