Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Onder optie
Bouwkavel ''Zilleveld'' (Kavel 6) in Neeritter 6015 BN

Bouwkavel ''Zilleveld'' (Kavel 6)

6015 BN Neeritter
Koopsom € 115.000,- v.o.n.

Omschrijving

Op de grens met België ligt in Midden-Limburg het dorp Neeritter. Het behoort tot de gemeente Leudal. In dit historische en gezellige dorp is het nieuwe project “Zilleveld” gelegen. 

Alles wat een mens nodig heeft om heerlijk te wonen en te leven! Neeritter ligt op 5 autominuten van de A2. Hierdoor is een snelle Noord-Zuid verbinding met de steden Eindhoven en Maastricht...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op de grens met België ligt in Midden-Limburg het dorp Neeritter. Het behoort tot de gemeente Leudal. In dit historische en gezellige dorp is het nieuwe project “Zilleveld” gelegen. 

Alles wat een mens nodig heeft om heerlijk te wonen en te leven! Neeritter ligt op 5 autominuten van de A2. Hierdoor is een snelle Noord-Zuid verbinding met de steden Eindhoven en Maastricht gewaarborgd. Binnen 30 minuten zijn deze steden te bereiken. Daarnaast ligt Neeritter dicht bij de N273. Deze weg, de Napoleonsweg, verbindt het Belgische Maaseik met Venlo. Met de auto of het openbaar vervoer is ook de stad Weert eenvoudig te bereiken. Hier treft u een NS station aan. Met de intercity is een snelle noord zuid verbinding mogelijk. Zo is “Zilleveld” Neeritter de ideale woonplaats voor forensen die na het werk willen genieten van de rust en veiligheid.

De historie van het dorp gaat terug tot het jaar 984. Uit dit jaartal dateert het eerste geschrift waarin Neeritter wordt genoemd. Het dorp telt een groot aantal historische gebouwen. Naast de monumentale boerderijen en huizen bevindt zich in de kern een gasthuis uit de 15e eeuw . Een ander opvallend bouwwerk is de kerk. Het oudste deel van deze driebeukige kerk is grotendeels de romaanse 13e eeuwse toren. Rond de 14e eeuw werd deze toren verhoogd waarbij tevens het huidige gotische middenschip werd gebouwd. In 1842 is de toren wederom verhoogd en voorzien van de herkenbare “peperbus”. In Neeritter treft u een basisschool en een winkel voor dagverse producten als fruit, groenten en brood. In het aangrenzende Ittervoort (op 2 kilometer afstand) treft u een grote supermarkt die een regionale functie vervult waar u terecht kunt voor alle grote aankopen.
Overdracht Status Onder optie Koopsom € 115.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg Indeling Perceeloppervlakte 543 m²
Route van naar Bouwkavel ''Zilleveld'' (Kavel 6), 6015 BN Neeritter

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring