Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Grensweg 11 in Stramproy 6039 RS

Grensweg 11

6039 RS Stramproy
Vraagprijs € 895.000,- k.k.

Omschrijving

- Zeer riant, onder architectuur gebouwd landhuis op een prachtig parkachtig perceel van maar liefst 14.939 m2!
- Gelegen op een unieke rustlocatie in het buitengebied van Stramproy, aan het einde van de ‘’Grensweg’’ richting België!
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw in 2004 en o.a. voorzien van diverse zonnepanelen en een warmtepomp.
- De woning beschikt volledig over...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2006 Woonoppervlakte 555 m² Aantal kamers 13
Lees meer

Omschrijving

- Zeer riant, onder architectuur gebouwd landhuis op een prachtig parkachtig perceel van maar liefst 14.939 m2!
- Gelegen op een unieke rustlocatie in het buitengebied van Stramproy, aan het einde van de ‘’Grensweg’’ richting België!
- Volledig geïsoleerd vanuit de bouw in 2004 en o.a. voorzien van diverse zonnepanelen en een warmtepomp.
- De woning beschikt volledig over vloerverwarming!
- Zeer energiezuinig, duurzaam en kwalitatief gebouwd!
- Levensloopbestendig door de aanwezigheid van ruime slaapkamer met bijbehorende badkamer op de begane grond!
- De woning beschikt over zeer veel functionele leefruimte en is voorzien van een binnenzwembad, IR-sauna en een stoomdouche!
- De vele, deels kamerhoge raampartijen zorgen voor een zeer hoge mate van daglichttoetreding en een prachtig tuincontact!
- De woning is vrijwel geheel voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken en beschikt over een centraal stofzuigsysteem!
- Op het perceel bevindt zich een ruime vrijstaande garage met veel praktische bergruimte en plaats voor 2 auto’s!
- Op korte afstand van de dorpskern van Stramproy, een tweetal basisscholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen!
- Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele autominuten bereikbaar!

Indeling:

Entree:
Vanuit de ‘’Grensweg’’ is de oprit met elektrisch bedienbare toegangspoort toegankelijk. De elektrische te bedienen toegangspoort biedt toegang tot de binnenplaats en is voorzien van een video-intercom én een codebedienpaneel.

Binnenplaats:
Riante binnenplaats met voldoende ruimte om meerdere auto’s op eigen terrein te parkeren. Vanuit de binnenplaats zijn de entree van de woning, de vrijstaande garage, de omliggende tuin en het achtergelegen bosperceel toegankelijk.

Begane grond:

Entree:
De entree is deels overdekt en biedt middels een deur met zijlichten toegang tot de ontvangsthal van de woning. De entree is voorzien van een buitenkraan en verlichting. De voordeur en zijlichten zijn voorzien van zonwerende en privacy biedende beglazing.

Ontvangsthal:
Ruime ontvangsthal met een maatwerk garderobekast, meterkast en toiletruimte. De ontvangsthal is afgewerkt met een doorgelegde grindvloer welke is voorzien van vloerverwarming. De voordeur is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.

Woonkamer:
Zeer riante open woonkamer met diverse indelingsmogelijkheden. De woonkamer is afgewerkt met een doorlopende grindvloer welke is voorzien van vloerverwarming en staat door de kamerhoge raampartijen fraai in contact met de tuin. Alle raampartijen zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. De rolluiken zijn op diverse manieren bedienbaar en bieden de mogelijkheid allen tegelijkertijd gesloten en geopend te worden. De kamer bestaat uit diverse zitgedeeltes en beschikt over diverse inbouwspots en meerdere TV- en UTP-aansluitingen. Aan de linkerzijde van de woning bevindt zich een ruim TV-gedeelte. Aan de voorzijde bevindt zich een riant zitgedeelte, thans ingericht als kantoor/studeergedeelte. Centraal in de woning bevindt zich het eetgedeelte. Vanuit het eetgedeelte is er middels openslaande deuren toegang tot het overdekte terras en de tuin. In het eetgedeelte bevindt zich een sfeervolle houtgestookte doorkijkhaard. Het eetgedeelte biedt voldoende plaats voor een grote eettafel met stoelen en staat in open verbinding met de naastliggende leefkeuken.

Leefkeuken:
Riante leefkeuken, bestaande uit een extra eetgedeelte, een wandopstelling, een kook/spoeleiland, een apparatenwand en een bijbehorende servieskast. De wandopstelling beschikt over diverse apparatuur, te weten; een combi-oven, combi-magnetron, een vaatwasser en een grote koelkast. De keuken is voorzien van diverse dimbare inbouwspots. In de keuken bevindt zich de video-intercom. Het kook/spoeleiland is voorzien van een grote spoelbak, een 5-pits inductiekookplaat, een kleine koelkast en en diverse praktische bergkasten en lades. De keuken staat fraai in contact met de voor- en achtertuin. Middels openslaande deuren welke zijn voorzien van een hor is het zonnige terras aan de achterzijde van de woning toegankelijk. De ramen aan de voorzijde zijn eveneens voorzien van horren en elektrisch bedienbare rolluiken.

Bijkeuken:
Praktische bijkeuken met een kleine keukenopstelling, bestaande uit diverse bergkasten en een werkblad met spoelbak. De bijkeuken biedt plaats aan het witgoed en is toegankelijk vanuit de hal en de tuin. De bijkeuken is eveneens afgewerkt met een grindvloer welke is voorzien van vloerverwarming. Vanuit de bijkeuken is de 2e toiletruimte toegankelijk.

Toiletruimte:
Deels betegelde toiletruimte met een modern hangcloset en een te openen raam.

2e Toiletruimte:
Deels betegelde toiletruimte met een hangcloset, een fonteintje en een te openen raam.

1e Slaapkamer:
Riante levensloopbestendige slaapkamer met een kenmerkend hoog plafond en voldoende ruimte voor een groot tweepersoonsbed. De slaapkamer is afgewerkt met een doorlopende grindvloer welke is voorzien van vloerverwarming. De slaapkamer beschikt over een riant kamerbreed maatwerk dressoir met veel praktische bergruimte en is voorzien van diverse inbouwspots en een elektrische sfeerhaard. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval en zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Vanuit de slaapkamer is de levensloopbestendige badkamer en suite toegankelijk.

Badkamer en suite:
Riante, geheel betegelde badkamer met vloerverwarming en wandverwarming ter plaatse van het wastafelmeubel. De badkamer beschikt over een groot maatwerk wastafelmeubel, bestaande uit een tweetal wastafels, berglades en een grote bijbehorende spiegel. De badkamer is voorzien van een riante tweepersoons jacuzzi met zit- en liggedeelten, massagefuncties en verlichting. De te openen raampartij met hor en rolluik zorgt voor een aangename lichtinval en een fraai contact met de tuin. De badkamer is tevens voorzien van modern hangcloset (3e toilet) en een grote inloopdouche met rainshower en een glijstang met handdouche.

Hal:
Aan de rechterzijde van de woning bevindt zich een ruime hal. De hal is toegankelijk vanuit de keuken. Vanuit de hal zijn de levensloopbestendige slaapkamer, de bijkeuken, de ontspanningsruimte en de trapopgang naar de verdieping en het souterrain toegankelijk. De ontspanningsruimte is toegankelijk middels een deur met glas.

Ontspanningsruimte:
Zeer royale ontspanningsruimte met een verwarmd binnenzwembad en een zwevend Bankirai terras dat zich deels boven het zwembad bevindt. Het terras biedt plaats aan een zitgelegenheid, ligstoelen en een IR-cabine. Middels een grote schuifpui is het terras en de tuin toegankelijk. Het verwarmde zwembad (4.00m x 9.30m) is voorzien van een elektrisch bedienbaar dekzeil en wordt omsloten door een houten vlonder. De ruimte is verder voorzien van wandverwarming, diverse wandlichtpunten en biedt plaats aan een douchecabine met massage- en stoomfunctie. De vele grote, deels kamerhoge raampartijen zorgen ook hier voor een zeer hoge mate van lichtinval en een prachtig tuincontact.

1e Verdieping:
Overloop:
De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers en de 2e badkamer. De overloop en slaapkamers zijn afgewerkt met een grindvloer welke is voorzien van vloerverwarming. De vloeren zijn tevens voorzien van diverse siermotieven.

2e Slaapkamer:
Zeer royale 2e (hoofd)slaapkamer, gelegen aan de linkerzijde van de woning. De kamer biedt voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed, een grote kledingkast en/of een bureau. De kamer is voorzien van diverse inbouwspots en beschikt over een tweetal dakkapellen met zijlichten.

3e Slaapkamer:
Ruime slaapkamer, gelegen aan de rechterzijde van de woning. De kamer biedt voldoende plaats voor een tweepersoonsbed, een kledingkast en/of een bureau. De kamer beschikt over diverse inbouwspots en is voorzien van TV- en UTP-aansluitigen. De raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

4e Slaapkamer:
Wederom een ruime slaapkamer, ditmaal gelegen aan de voorzijde van de woning. Ook deze kamer is voorzien van inbouwspots. De dakkapel met hor en glazen zijlichten zorgt voor een hoge mate van lichtinval en een fraai zicht op de voorliggende binnenplaats en het omliggende groen.

2e Badkamer:
Ruime, volledig betegelde badkamer met een groot ligbad/douche, een hangcloset (4e toilet) en een dubbele wastafel met een grote bijbehorende spiegel. De badkamer beschikt over diverse inbouwspots en is voorzien van wandverwarming.

Souterrain:
Vanuit de hal aan de rechterzijde van de woning is er toegang tot het souterrain. Het souterrain bestaat uit diverse multifunctionele ruimtes. Hobbyruimte: Het souterrain beschikt o.a. over een riante hobbyruimte, thans in gebruik als muziekkamer. De ruimte is afgewerkt met een novilon vloer en beschikt over TV- en UTP-aansluitingen. De drietal raampartijen zorgen voor een aangename lichtinval.

Provisiekelder:
Zeer riante provisiekelder met veel bergruimte, diverse stellingkasten en een aangename daglichttoetreding. De ruimte biedt plaats aan extra witgoed. Vanuit de provisiekelder is er toegang tot een 5-tal zeer royale kelderruimtes met diverse gebruiks- en indelingsmogelijkheden. De ruimtes hebben vrijwel allemaal daglichttoetreding. De naastliggende ruimte beschikt eveneens over veel bergruimte en biedt plaats aan de waterontharder.

Technische ruimte:
Aan de rechterzijde bevindt zich een grote technische ruimte. De ruimte biedt plaats aan de opstelling van de warmtepomp- en wisselaar, de warmtepomp boiler, het centrale stofzuigsysteem, de zwembadinstallatie en de omvormers van de zonnepanelen (Solartec). De ruimte biedt tevens plaats aan het witgoed. Vanuit de technische ruimte is er toegang tot een royale houtopslag.

Overdekt terras:
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een zeer riant overdekt terras met een uitstekende zonligging, optimale privacy en een prachtig zicht op de tuin. De transparante panelen zorgen dat de woning wordt voorzien van optimale daglichttoetreding. Het terras is toegankelijk vanuit de woonkamer, de leefkeuken en de ontspanningsruimte. Vanuit de ontspanningsruimte is het terras toegankelijk middels een grote schuifpui. Het terras is op diverse plaatsen voorzien van verlichting en beschikt over een buitenkraan en elektra. De zichtbare zonnepanelen op het dak van de ontspanningsruimte zijn geplaatst t.b.v. het zwembad.

Tuin:
De tuin bestaat uit een zeer riant glooiend gazon en wordt omsloten door prachtige volwassen bomen, planten en struikgewassen. De tuin heeft een uitstekende zonligging en geniet een optimale privacy. Het perceel is volledig omheind met een hekwerk. De tuin beschikt over diverse zon- en schaduw biedende terrassen. Vanuit de tuin is de zonneweide, de kleinveeweide en het riante bosperceel toegankelijk.

Zonneweide:
De zonneweide biedt plaats aan maar liefst 60 zonnepanelen. De woning is door de aanwezigheid van zonnepanelen en een warmtepomp zeer energiezuinig. Vanuit diverse plaatsen is er toegang tot de omliggende natuur. Middels een aantal treden zijn de binnenplaats en de riante vrijstaande garage aan de voorzijde van de woning toegankelijk.

Garage:
Zeer royale vrijstaande garage met veel praktische bergruimte en plaats voor 2 auto’s. De garage beschikt over een tweetal elektrisch te bedienen sectionaalpoorten en is tevens toegankelijk middels een loopdeur. De tweetal raampartijen zorgen voor een aangename daglichttoetreding.

Bosperceel:
De woning wordt omsloten door uitgestrekte natuur en beschikt over een riant, geheel omheind eigen bosperceel. Vanuit het bosperceel is een middels een looppoort toegang tot het omliggende natuurgebied. In de directe nabijheid bevinden zich diverse ruiterpaden en diverse wandel- en fietsroutes.

Ligging:
Gelegen op een unieke rustlocatie in het buitengebied van Stramproy, aan het einde van de ‘’Grensweg’’ richting België. Op korte afstand van de dorpskern van Stramproy, een tweetal basisscholen en diverse winkel-, zorg- en sportvoorzieningen. Het Weerter stadscentrum en het NS-Intercitystation zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 895.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Landhuis Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 2006 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan bosrand, aan rustige weg, beschutte ligging, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 555 m² Perceeloppervlakte 14939 m² Gebouwgebonden buitenruimte 24 m² Externe bergruimte 62 m² Inhoud 2245 m³ Aantal kamers 13 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Energieklasse A Energie einddatum 25-08-2029 Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geïsoleerd Warmwater Elektrische boiler eigendom Verwarming Vloerverwarming geheel, muurverwarming, warmtepomp en houtkachel Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Normaal Bergruimte Schuur / Berging Inpandig Voorzieningen Voorzien van verwarming en voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto's Voorzieningen Voorzien van elektra en met elektrische deur Isolatie Dakisolatie, muurisolatie en dubbel glas Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Toelichting Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Rolluiken, Zwembad, Satellietschotel, Stoomcabine, Rookkanaal, Schuifpui, Sauna, Glasvezel kabel, CCTV, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Stramproy Sectie G Perceelnummer 645 Oppervlakte 14939 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Grensweg 11, 6039 RS Stramproy

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Bieding
Gegevens
Financiële voorwaarden
Voorwaarde bouwtechnische keuring
Aanvullende informatie
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring