Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

Saelmans Makelaardij, uw aankoopmakelaar in Weert.
 
Als je je bij de aankoop van een woning laat begeleiden door een eigen makelaar dan spreek je van een aankoopmakelaar. Laat je de verkoop van je woning door een makelaar uitvoeren, dan spreek je van een verkoopmakelaar. 

Met een aankoopmakelaar heb je een eigen adviseur en iemand die op jouw belangen als koper let. Je kunt het aankoopproces van begin tot einde laten regelen of kiezen voor bepaalde delen van dienstverlening. Het pakket aan activiteiten dat je afspreekt, bepaalt mede de hoogte van de vergoeding – de courtage - die de NVM-makelaar ontvangt na aankoop van je nieuwe woning. 
 
De afspraken over de dienstverlening van je aankoopmakelaar worden eerst vastgelegd in een opdracht tot dienstverlening. Op deze opdracht zijn de “Algemene Consumentenvoorwaarden NVM” van toepassing.

Uiteraard kan een NVM-makelaar de ene keer aankoopmakelaar zijn en de andere keer verkoopmakelaar, maar hij is bij één woning nooit zowel aankoop- als verkoopmakelaar. Dit laat de NVM Erecode niet toe, om belangenverstrengeling te voorkomen. De NVM-makelaar behartigt dus altijd de belangen van zijn opdrachtgever. Dat geeft vertrouwen.
 
Wil je ons inschakelen als aankoopmakelaar? Vul dan onderstaand contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring