Mijn favorieten

Bedrijfsmakelaardij

Ook ondernemers kiezen voor dé bedrijfsmakelaar uit Weert!


Als  ondernemer of pandeigenaar van commercieel vastgoed ben je bij onze afdeling Bedrijfsmakelaardij aan het juiste adres. Niet alleen voor het verkoop of verhuur maar ook voor taxaties en advies. Onze afdeling Bedrijfsmakelaardij beschikt over een veelzijdig huur-, koop- en beleggingsaanbod in winkels, kantoren, bedrijfspanden en bouwgronden. 

Advies op maat
Ook voor een complex vraagstuk ben je bij onze afdeling Bedrijfsmakelaardij aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en expertise gaan wij graag met jou in gesprek om de wensen te bespreken en kijken we graag waar de mogelijkheden en kansen voor jouw specifieke vraagstuk liggen. 

Onze bedrijfsmakelaars/adviseurs Dolf Geleijns (directeur/eigenaar), Guido Berntsen (RM-RT) en Joost Gieben (K-RMT) staan als hecht team voor je klaar wanneer het nodig is. 

De afdeling Bedrijfsmakelaardij beschikt over een groot zakelijk netwerk, van lokale ondernemers tot aan internationale investesteerders. Onze afdeling Bedrijfsmakelaardij is daarnaast tevens aangesloten bij NVM Business en het Taxatie Management Insituut (TMI). 

Ben jij op zoek naar een geschikt pand? Bekijk dan eens ons veelzijdige aanbod in Weert, Nederweert en omgeving.

Wil jij een afspraak maken met een van onze makelaars/adviseurs? Vul dan onderstaand contactformulier in of bel ons voor het maken van een afspraak via 0495-533893.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring