Mijn favorieten

Woning verkopen

Heb jij verhuisplannen en ben je op zoek naar een makelaar voor de verkoop van je woning in Weert en omgeving?


Voor een professioneel en onderbouwd prijs- en verkoopadvies maken we graag een afspraak om kennis te maken met jou, je woning en de situatie waarin jij je bevindt. Elke woning en situatie is anders en dat is de reden waarom wij een advies op maat voor je maken. Dit is naar onze mening de eerste stap voor een succesvol verkooptraject waarin wij je volledig zullen ontzorgen en het hoogst mogelijke resultaat zullen behalen.

Wil je eerst eens weten hoe klanten ons beoordelen alvorens je een afspraak maakt? Klanten beoordelen ons via funda over meer dan 130 beoordelingen met gemiddeld een 9,2!

Bekijk de beoordelingen hier
Check de video reviews hier

Team Saelmans staat voor passie, plezier en prestatie, met uiteindelijk de meest complete dienstverlening!Aan de basis van vooruitgang staat vertrouwen!

Onze mix van ervaren en jonge getalenteerde gecertificeerde NVM makelaars, ervaren medewerkers en jonge medewerkers met een frisse en nieuwe kijk op de woningmarkt, mag speciaal genoemd worden.

Zo weten wij als geen ander op welke manier wij jouw woning in deze veranderde markt op de beste manier kunnen verkopen. Dit doen we door middel van een goede marktanalyse, een reëel prijsadvies en een perfecte presentatie, zowel online als offline. We zijn hierbij telkens vernieuwend en vooruitstrevend. Zo zetten we steeds instrumenten in om de juiste doelgroep te bereiken. Denk aan Facebook, Instagram maar ook andere online tools die hun effectiviteit inmiddels hebben bewezen.

Zo begint bij ons het verkoopproces niet pas bij het plaatsen van de woning op onze website en Funda. Al vanaf de eerste dag dat wij het vertrouwen krijgen, benaderen wij onmiddellijk ons uitgebreide netwerk en online klantenbestand. Makelen is namelijk meer dan alleen jouw woning op Funda plaatsen, makelen is schakelen. Zo inventariseren we de woonwensen van woningzoekers en kunnen we op deze manier vraag en aanbod perfect op elkaar afstemmen.

Iedere woning en situatie is anders en daarom stellen wij een pakket van dienstverlening samen welke het best bij jou, je woning en je situatie past. Onze tarieven zullen, afhankelijk van de woning en de situatie, hierop afgestemd worden. Alles volgens onze bedrijfsfilosofie ‘’Saelmans leeft met u mee’’, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan.

Saelmans Makelaardij is een echt familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar aangesloten is bij de NVM.

Wij laten je graag kennismaken met onze werkwijze en vertellen je graag welke meerwaarde wij voor jou kunnen hebben bij de verkoop van je woning. Maak hiertoe een vrijblijvende afspraak voor een waardebepaling/verkoopadvies van je woning dan wel nadere informatie.

Vul hieronder je gegevens in zodat we contact met je kunnen opnemen of bel ons voor het maken van een afspraak op 0495-533893.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring