Mijn favorieten

Laarveld fase 2

Eindelijk is het zo ver: nieuws over fase 2 in Laarveld. De komende tijd hebben we steeds meer informatie beschikbaar over de woningen die BPD hier zal gaan ontwikkelen. Welke woningtypes dat zijn, is nu al duidelijk.

De woningen in fase 2

Het aanbod in Laarveld is gevarieerd, van hoek- en rijwoning tot vrijstaand geschakeld. Daar tussenin zelfs 3 verschillende types twee-onder-een-kap in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils dus. Onder het woningaanbod op de website http://www.nieuwbouw-laarveld.nl/ vind je alle woningtypes terug, inclusief een korte beschrijving en de eerste schetsen van de woningen.

Inschrijven

Nieuws over het uitbreidingsplan Laarveld wordt op velerlei manieren verspreid maar als je écht op de hoogte wenst te zijn en te blijven van het actuele nieuws omtrent dit project meld je dan via de website http://www.nieuwbouw-laarveld.nl/ aan voor de nieuwsbrief, dit betekent tevens dat je bent ingeschreven!

Eigen woning

Omdat een goede voorbereiding het halve werk is zijn wij graag bereid je te adviseren bij aankoop van een nieuwbouwwoning in Laarveld maar ook bij de verkoop van je huidige eigen woning!

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze makelaars/adviseurs en laat je goed informeren zodat je wanneer de nieuwe woningen te koop worden aangeboden zorgeloos een keuze kunt gaan maken.

Bij overige vragen kunt je uiteraard ook ten alle tijden bij ons terecht!