Mijn favorieten

Bedrijfsprofiel Saelmans Makelaardij, makelaar in Weert

Saelmans Makelaardij is al 40 jaar toonaangevend makelaar voor Weert, Nederweert en Leudal. Met een uitgebreid en gevarieerd woningaanbod in bestaande bouw en nieuwbouw en een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop en advies op maat is Saelmans Makelaardij sinds jaar en dag een gevestigde naam in de regio Weert.­
 

Bedrijfsmakelaar voor bedrijfspanden in Weert

Saelmans Makelaardij vertegenwoordigt eveneens een groot aanbod in zakelijk vastgoed (bedrijfspanden, bedrijfsruimte).
 

Verkoop- en aankoopbegeleiding, taxaties en advies in Weert

Voor verkoopbegeleiding en aankoopbegeleiding, waardebepaling/taxatie en advies op maat bij vastgoedvraagstukken is Saelmans Makelaardij uw vertrouwde partner.

Ook voor aanbevelingen voor financieel advies, energielabels en bouwtechnische keuringen kan Saelmans Makelaardij u de juiste weg wijzen.
 

25 jaar NVM makelaar in Weert

Dolf Geleijns, directeur van Saelmans Makelaardij is 25 jaar lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) voor de­waardering voor zijn werk en de manier waarop hij invulling geeft aan het makelaarsvak heeft hij op 29 mei 2013 het makelaarsstafje in ontvangst mogen nemen op leeftijd van 50 jaar.­ Het is vrij uitzonderlijk dat iemand op een zo’n jonge leeftijd al 25 jaar lid is van de NVM.­
 

Hulp van ervaren makelaars uit Weert bij de aankoop of verkoop van uw pand


U bent op zoek naar uw droompand en daarom schakelt u de hulp van de makelaars van Saelmans Makelaardij uit Weert in. Of u nu uw huidige pand in de verkoop wilt zetten of uw zoektocht wilt starten naar een nieuwe woning, wij nemen al uw zorgen uit handen! Plan vandaag nog een kennismakingsgesprek in en vertel ons wat uw wensen en eisen zijn.
 

De makelaars uit Weert bieden een uitgebreide dienstverlening


Al meer dan 40 jaar zijn wij een toonaangevende NVM-makelaar in Weert en omgeving. Van ondernemers tot particulieren en van huurders tot kopers, wij zijn er voor iedereen! U schakelt Saelmans Makelaardij in voor onder andere:
•    De aankoop en verkoop van koopwoningen
•    Waardebepaling en taxatie
•    Huur en verhuur van woningen
•    Advies op maat bij vastgoedvraagstukken