Mijn favorieten

Saelmans leeft met u mee

Saelmans Makelaardij is al meer dan 40 jaar een toonaangevend makelaarskantoor voor het Weerterland. Met een uitgebreid en gevarieerd koop- en huuraanbod in de bestaande bouw en nieuwbouw en een totaal dienstverleningspakket van aankoop, verkoop, verhuur en advies op maat is Saelmans Makelaardij sinds jaar en dag een gevestigde naam in de regio's Weert, Nederweert en Leudal.

Saelmans Makelaardij is in 1974 opgericht door de heer Jan Saelmans, aan de Nassaulaan in Weert. In 2002 is het kantoor verhuisd naar de de Onzelievevrouwestraat 2 in Weert. Momenteel is de 3e generatie al werkzaam in het bedrijf. 

Saelmans Makelaardij is een echt familiebedrijf dat al jarenlang is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Sinds 2001 is makelaar een vrij beroep. Dat wil zeggen dat iedereen zich makelaar mag noemen. Van een NVM makelaar staat vast dat deze goed is opgeleid en een degelijke kennis van het vakgebied heeft. Met een NVM makelaar neem je een expert in de arm. Bovendien wordt jouw woning bij een NVM makelaar met een uitgebreide presentatie op Funda getoond. Dé grootste aanbodsite voor koop- en huurwoningen.

Dolf Geleijns, directeur van Saelmans Makelaardij, is al meer 25 jaar lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Voor de waardering voor zijn werk en de manier waarop hij invulling geeft aan het makelaarsvak heeft hij op 29 mei 2013 het makelaarsstafje in ontvangst mogen nemen op leeftijd van 50 jaar. Het is vrij uitzonderlijk dat iemand op een zo’n jonge leeftijd al 25 jaar lid is van de NVM.

Team Saelmans Makelaardij
Ons team bestaat uit een mix van jonge en ervaren medewerkers, zij zijn allen woonachtig in Weert en omgeving, beschikken over een groot netwerk en kennen de omgeving goed. Saelmans Makelaardij voert de bedrijfsvoering in de bedrijfsfilosofie ‘’Saelmans leeft met u mee’’, waarbij persoonlijkheid, betrokkenheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Niet pandgericht maar klantgericht, wij focussen ons op het vraagstuk en het verhaal achter het vraagstuk. Ons complete team staat klaar wanneer je ze nodig hebt. 

Bij Saelmans Makelaardij ben je aan het juiste adres voor advies, taxaties en aanbod in koop- en huurwoningen in de bestaande bouw, nieuwbouw en het exclusieve segment. Verder ben je bij onze afdeling Bedrijfsmakelaardij als ondernemer aan het juiste adres voor advies, taxaties en aanbod in commercieel vastgoed. 

Ook voor andere vragen zoals aanbevelingen voor financieel advies, energielabels en bouwtechnische keuringen wijst Saelmans Makelaardij je de juiste weg.