Mijn favorieten

Update mei 2019 Park Zuytwillemsvaert

Update mei 2019 Park Zuytwillemsvaert

Bekijk direct de beschikbare woningen en appartementen: https://bit.ly/2BtPf2V

Aan de voormalige Industriekade is Bouwbedrijven Jongen in december jl. gestart met de realisatie van ‘Park Zuytwillemsvaert’. Het nieuwe woongebied ligt aan de Werthaboulevard op de plek waar vroeger de gebouwen van de voormalige Wertha brouwerij en het Landbouwbelang stonden. Deze gebouwen zijn inmiddels gesloopt en de bodemsaneringswerkzaamheden zijn afgerond. Het nieuwe woongebied, dat direct aan de Zuid-Willemsvaart ligt en op een steenworp afstand van het centrum van de stad, is geprojecteerd in een groene waterrijke omgeving. Het plan omvat ruim 200 appartementen, woningen met een patiotuin, stadswoningen en watervilla’s.
 
De bouwwerkzaamheden vorderen gestaag en de contouren van de parkeergarages en funderingen worden duidelijk zichtbaar.

 
 
Fase 1 van het bouwplan bestaat uit 6 halfvrijstaande woningen “Twee Gebroeders” met patiotuin, gelegen aan Penitentenstraat. Deze woningen zijn bijna uitverkocht, er is nog één woning beschikbaar. Eveneens aan Penitentenstraat wordt een kleinschalig appartementencomplex van 12 appartementen ‘’Anna’’ gerealiseerd. Dit kleinschalige complex is inmiddels uitverkocht. Na deze snelle succesvolle start is er vervolgens gekozen om de bovenste 2 woonlagen van een grootschaliger appartementencomplex ''Midgard'', 48 appartementen in totaliteit in verkoop te brengen. Van de 16 appartementen in blok B ''Midgard'' die nu te koop worden aangeboden zijn al meerdere appartementen verkocht maar zijn ook nog diverse appartementen beschikbaar. De resterende appartementen zijn bestemd voor de vrije sector huur.

Verder melden wij dat de ontwikkeling van de 2e fase van het project ‘Park Zuytwillemsvaert’ op dit moment wordt afgerond. Op het terrein van de voormalige tennishallen worden 22 stadswoningen, 6 luxe watervilla’s en 10 koopappartementen bij de Mouttoren gerealiseerd. Inmiddels is eerste fase van de verkoop van de 22 stadswoningen ''De Groenland'' gestart en zijn de eerste stadswoningen verkocht. De verkoop van de appartementen start in de 2e helft van dit jaar.Zoals eerder vermeld bevat het nieuwbouwplan niet alleen maar koopwoningen. Via Wonen Limburg zullen 75 appartementen te huur worden aangeboden in de sociale huursector (www.wonenlimburg.nl). Voor de vrije sector huur kunt u zich via onderstaand contactformulier inschrijven bij Saelmans Makelaardij.

Verwachte oplevering: medio 2020

Er zijn nog prachtige kansen om als jong gezin rustig te wonen in een mooie nieuwbouwwoning nabij het Weerter stadscentrum of om een comfortabel appartement te kopen of huren op deze bijzondere locatie. Unieke kansen voor o.a. beleggers en eindgebruikers, van jong tot oud!

Wil jij wonen in een prachtige nieuwbouwwoning of appartement (energielabel A++ en EPC 0,4) op deze mooie locatie aan de Werthaboulevard? Maak dan vandaag nog een afspraak onze NVM-nieuwbouw specialisten laat je informeren over de beschikbare woningen en appartementen. Daarnaast informeren wij je over alles wat er bij het kopen van een nieuwbouwwoning of -appartement komt kijken.

Bekijk de nog beschikbare woningen en appartementen hier: https://bit.ly/2BtPf2V

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring