Mijn favorieten

Loting starterswoningen Landelijk Laarveld

Loting starterswoningen Landelijk Laarveld
In fase 2 van Landelijk Laarveld biedt BPD 3 starterswoningen aan. Deze hoek- en rijwoningen worden verkocht in samenwerking met de gemeente Weert. Naast de 3 woningen die BPD aanbiedt, worden er in dezelfde procedure ook nog 9 starterswoningen aangeboden door Jongen-Meulen Grondparticipaties VOF. Onderstaand lees je alles over de procedure.

Hoek- en rijwoningen
Onder het woningaanbod op de website nieuwbouw-laarveld.nl vind je alle op dit moment beschikbare informatie over deze woningen met bouwnummers 312 tot en met 314 aan de Hooiruiter. Zodra er aanvullende informatie beschikbaar is, wordt deze op de website geplaatst. Heb je je via deze website ingeschreven als belangstellende voor onze hoek- en rijwoningen of heb je deze ''gefavoriet'' in je 'Mijn Eigen Huis' account, dan krijg je mail zodra er nieuwe informatie wordt geplaatst.

Verkoop via loting
De verkoop van de starterswoningen vindt plaats via een lotingsprocedure onder toezicht van de gemeente Weert. Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de inschrijvingsvoorwaarden, dan kun je je vanaf 14 mei tot en met 13 juni 2018 (tot 12.15 uur) inschrijven met het daarvoor bestemde inschrijfformulier van de gemeente. Het formulier dient te worden ingeleverd bij de gemeente Weert.

De loting wordt verricht door MHK Notarissen en vindt plaats op 27 juni 2018 om 19.00 uur in de Boskamer van het stadhuis aan Wilhelminasingel 101 te Weert.