Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Prachtig horecapand met appartementen te huur in het centrum van Weert!

Bedrijfsruimte thans in gebruik geweest als succesvol feestcafé met een grote zaal aan de achterzijde! Het voorste gedeelte is voorzien van een grote U-vormige bar met tapinstallaties. Tevens is er een separate bijkeuken met voorraad en is er toegang tot de provisiekelder welke plaats biedt aan de tapinstallatie...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 395 m²
Lees meer

Omschrijving

Prachtig horecapand met appartementen te huur in het centrum van Weert!

Bedrijfsruimte thans in gebruik geweest als succesvol feestcafé met een grote zaal aan de achterzijde! Het voorste gedeelte is voorzien van een grote U-vormige bar met tapinstallaties. Tevens is er een separate bijkeuken met voorraad en is er toegang tot de provisiekelder welke plaats biedt aan de tapinstallatie en voorraad.

VVO totaal: 220,45 m²
BVO totaal: 257,30 m²

Overname inventaris: op aanvraag.

Appartement

Entree:
Via de zijgevel van het karaktervolle horecapand is er middels de trapopgang toegang tot het leefniveau op de eerste verdieping. De ontvangsthal is afgewerkt met een plavuizenvloer en biedt plaats aan de meterkast.

Woonkamer:
De ruime woonkamer geniet een hoge mate van lichtinval door de vele grote raampartijen. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime keuken. De woonkamer biedt tevens toegang tot de ruime toiletruimte.

Keuken:
Open keuken met een hoekopstelling en diverse apparatuur.

1e slaapkamer:
De eerste slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft een lichte wandafwerking. De slaapkamer is rustig gelegen aan de zijkant van het appartement.

2e slaapkamer:
De tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde. De slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking en heeft een lichte behang wandafwerking.

Badkamer:
Geheel licht betegelde badkamer voorzien van een ligbad / douche, wastafel met spiegel, hangcloset, een designradiator en aansluitingen voor witgoed.

Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer, een tweetal slaapkamers, de badkamer, het dakterras en middels de trappartij naar de tweede verdieping.

2e verdieping:
Middels de trappartij is de derde slaapkamer op de tweede verdieping te bereiken.

3e slaapkamer:
Ruime slaapkamer afgewerkt met vloerbedekking en een lichte wandafwerking. De slaapkamer geniet een prettige lichtval door het dakvenster en biedt toegang tot de bergzolder.

Terras:
Vanuit de hal is het riante dakterras te bereiken. Het dakterras is afgewerkt met Bankirai vlonderdelen, biedt een hoge mate van privacy en geniet een goede zonligging.

Parkeren:
Het appartement biedt door de centrale ligging diverse parkeervoorzieningen op loopafstand.

Woonoppervlakte: 86,53 m²
Overige inpandige ruimte: 17,12 m²
Gebouwgebonden buitenruimte: 34,03 m²
Externe bergruimte: 0 m²

Bruto inhoud: 357 m³

Aanvaarding: per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1920 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca café, eetcafé Totale oppervlakte 395 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Locatie winkelgebied stadscentrum
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Sector
drankensector
Type
Café, eetcafé

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring