Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Limburg

Regio Limburg

Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Prachtig horecapand te huur in het centrum van Weert!

Het pand kent een rijkelijke geschiedenis waarin vroeger gehuisvest coiffeur / kapper de Kniên van de familie Theeuwissen en met als meest recente uitbater het feestcafé "De Stuiterbal"! Het object is gelegen te midden van de "Oelemarkt", dan aan het transformeren is tot een bourgondisch plein bestaande uit diverse restaurant- en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 179 m²
Lees meer

Omschrijving

Prachtig horecapand te huur in het centrum van Weert!

Het pand kent een rijkelijke geschiedenis waarin vroeger gehuisvest coiffeur / kapper de Kniên van de familie Theeuwissen en met als meest recente uitbater het feestcafé "De Stuiterbal"! Het object is gelegen te midden van de "Oelemarkt", dan aan het transformeren is tot een bourgondisch plein bestaande uit diverse restaurant- en café concepten.

Historie.

1937: Het object wordt verbouwd en op de benedenverdieping komt een "scheersalon". Hiervoor verstrekt het college van burgemeester en wethouders op 11 juni een vergunning.

1976: Op 18 oktober verleent het college van burgemeester en wethouders vergunning het object te verbouwen tot horecapand. het café krijgt de naam "De Barbier".

1988: Het college van burgemeester en wethouders wijst op 21 juni het pand aan als monument.

De oorspronkelijke bakstenen gevel is rond 1915 gewijzigd in een gecementeerde tuitgevel met blokmotief. De gevel heeft een vlakke plintlijst en ter plaatse van de ankers van de kap- en verdiepingsvloerconstructies zijn ruitvormige motieven aangebracht. De top van de gevel heeft een ornament met papyrusmotief.
In 1976 is het pand ingrijpend verbouwd en heeft het de bestemming horeca gekregen. De caféruimte is voorzien van een troggewelf plafondconstructie en zijn de oorspronkelijke eiken gebintconstructies aanwezig.

Het object maakt onderdeel uit van een beschermd stads- en dorpsgezicht.

Het horecapand is uitermate geschikt voor de realisatie van een luxe wijn- en /of champagnebar in combinatie met een kleine eetgelegenheid. Bijgaand zijn enkele foto's toegevoegd ter visuele weergave / verduidelijking.

Overname inventaris: € 35.000,= exclusief btw.

Aanvaarding: per direct.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca café, eetcafé Totale oppervlakte 179 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Ter overname
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 35.000,-
Sector
drankensector
Type
Café, eetcafé
Terras
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring