Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Limburg

Regio Limburg

Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP: BELEGGINGSPROPOSITIE MET TRANSFORMATIEMOGELIJKHEDEN IN HET CENTRUM VAN WEERT.

Op zoek naar een kansrijke vastgoedinvestering in het bruisende hart van Weert? Wij bieden u een uitstekende beleggingspropositie aan die bestaat uit een veelzijdige combinatie van commerciële en residentiële ruimten in het centrum van deze charmante stad.

ALGEMEEN:
Weert is het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1490 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP: BELEGGINGSPROPOSITIE MET TRANSFORMATIEMOGELIJKHEDEN IN HET CENTRUM VAN WEERT.

Op zoek naar een kansrijke vastgoedinvestering in het bruisende hart van Weert? Wij bieden u een uitstekende beleggingspropositie aan die bestaat uit een veelzijdige combinatie van commerciële en residentiële ruimten in het centrum van deze charmante stad.

ALGEMEEN:
Weert is het kruispunt tussen Brainport en de toegangspoorten tot het Europese wegennet. Weert staat daarom bekend als de Poort van Limburg en biedt volop kansen voor ondernemers. Met een ruim aanbod aan bedrijventerreinen en een breed palet aan centrumlocaties is er ruimte voor elke organisatie!

Het stadscentrum van Weert biedt plaats aan monumentale gebouwen, gezellige winkels en terrassen en een breed en divers aanbod aan horeca. Met een volledig autovrij centrum is het een ideale plek om te winkelen. Daarnaast is het overdekte winkelcentrum ‘De Muntpassage’ recent volledig verbouwd en kent een breed assortiment met een perfecte aanvulling en toevoeging op de winkelstraten van Weert.

Naast detailhandel is horeca ruim vertegenwoordigd in de Weerter binnenstad, met een zeer breed scala aan cafés, brasserieën, restaurants, theater en een bioscoop.

De portefeuille is uiterst centraal gelegen binnen het kernwinkelgebied van Weert en gunstig te ontsluiten ten opzichte van de ontsluitingswegen van en naar de snelweg A2 richting Eindhoven en Maastricht. Tevens zijn Venlo en Roermond goed te bereiken middels de provinciale wegen N275 en N280.

KORENMARKT 5-6-7
Commerciële ruimten:
- Horecabedrijfsruimte op de begane grond
- Bijbehorende opslag / magazijn- en kelderruimte
Residentiële ruimte:
- Bovengelegen woonruimte

KORENMARKT 8
- Horecabedrijfsruimte op de begane grond met verdiepingsvloer

OPPERVLAKTE:
Voor de metrages verwijzen wij u naar bijgevoegde meetcertificaten en digitale plattegronden van MaKeRS Vastgoed en Promotie.

ENERGIELABELS:
- Korenmarkt 5: energielabel F
- korenmarkt 6: energielabel C
- Korenmarkt 7: energielabel F
- Korenmarkt 8: energielabel F

LOCATIE:
Deze veelbelovende propositie is gelegen op een strategische locatie in het hart van Weert. De omgeving is levendig en trekt een constante stroom van lokale bewoners en toeristen aan, waardoor een uitstekende klantenstroom wordt gegarandeerd.

BEREIKBAARHEID:
Het object en het kernwinkelgebied van Weert zijn prima bereikbaar, zowel met eigen als met het openbaar vervoer.
Per auto is de gemeente Weert vanaf de op- en afritten van de rijksweg A2 (Maastricht/Heerlen-Eindhoven-Utrecht) binnen ca. 8 minuten rijafstand te bereiken.

Per OV:
Het centrum van Weert is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. De gemeente Weert beschikt over een NS-station met treinverbindingen van en naar Eindhoven-Maastricht/Heerlen. Tevens is het centrum makkelijk te bereiken middels busverbindingen. Het Centraal Station bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand.

PARKEREN:
Het object is gelegen binnen een voetgangersgebied. Doch zijn er in de directe nabijheid diverse openbare parkeerterreinen alsmede parkeergarages gerealiseerd. De dichtstbijzijnde parkeermogelijkheid betreft het parkeerterrein aan de Kasteelsingel of parkeergarage Ursuline. Tot het gehuurde behoren geen parkeerplaatsen.

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN:
Het vigerend bestemmingsplan betreft "Binnenstad 2017 ", waarbinnen het perceel bestemd is voor gemengde doeleinden waarbij detailhandel, dienstverlening, horeca en wonen rechtstreeks toelaatbaar zijn. Bestemmingsvoorschriften zijn op te vragen via www.ruimtelijkeplannen. Voor nader informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het aangebodene wordt opgeleverd in de huidige staat, "as is-where is".
Korenmarkt 8 bevindt zich in verhuurde staat. Bij serieuze interesse zijn de gedetailleerde huurgegevens op te vragen via ons kantoor.

KADASTRALE GEGEVENS:
- gemeente Weert sectie O nr. 949, groot 155 m²
- gemeente Weert sectie O, nr. 1684, groot 390 m²
- gemeente Weert sectie O nr. 1685, groot 90 m²
- gemeente Weert sectie O nr. 1686, groot 90 m² (VERHUURD)
- gemeente Weert sectie O nr. 2330, groot 100 m²

KOOPCONDITIES:
Koopsom: op aanvraag.
Notaris: door koper nader te bepalen.
Zekerheidsstelling: 10% van de koopsom te stellen als waarborg of bankgarantie direct na ondertekening van de koopovereenkomst.

DISCLAMER:
Hoewel aan de samenstelling en inhoud van deze omschrijving de grootst mogelijke zorg is besteed, kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor onverhoopte foutieve weergaves, noch kunnen aan de inhoud rechten worden ontleend.
Een definitieve koopovereenkomst komt eerst tot stand na definitieve goedkeuring van directie van verkoper.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Oppervlakte en inhoud Perceeloppervlakte 825 m² Indeling Soort Object Horeca Soort Horeca bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum, snackbar (vnl. toonbankverkoop), cafetaria, restaria, lunchroom, broodjeszaak, ijssalon, café, eetcafé, discotheek, (café) zalencentrum Totale oppervlakte 1490 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Limburg
Welstandsklasse
A1
Sector
drankensector
Type
Café, eetcafé, discotheek, (café) zalencentrum
Terras
Ja
Sector
fastfoodsector
Type
Snackbar (vnl. toonbankverkoop), cafetaria, restaria, lunchroom, broodjeszaak, ijssalon
Terras
Ja
Sector
restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Terras
Ja
Functie
Winkelruimte
Oppervlakte
735 m²
Verkoop vloeroppervlakte
735 m²
Frontbreedte
2600 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring