Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Staat 40 in Nederweert 6031 EM

Staat 40

6031 EM Nederweert
Huurprijs € 60,- p.m² p.j.
0495-533893

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 682 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE NEDERWEERT AAN STAAT 40 KANTOORRUIMTE VAN IN TOTAAL 682 M2 GELEGEN OP DE VERDIEPING OP PROMINENTE ZICHTLOCATIE DIRECT AAN N275 VOOR ZEER SCHERPE HUURTARIEVEN!

Algemeen:
het betreft een zeer representatief complex op zichtlocatie direct aan de N275/Randweg Zuid waardoor...
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR TE NEDERWEERT AAN STAAT 40 KANTOORRUIMTE VAN IN TOTAAL 682 M2 GELEGEN OP DE VERDIEPING OP PROMINENTE ZICHTLOCATIE DIRECT AAN N275 VOOR ZEER SCHERPE HUURTARIEVEN!

Algemeen:
het betreft een zeer representatief complex op zichtlocatie direct aan de N275/Randweg Zuid waardoor het gebouw een zeer hoge attentie waarde heeft. In de omgeving zijn onder andere Zicht adviseurs, Vetrotech Saint-Gobain en Kalle en Bakker gevestigd.

Bereikbaarheid:
Het object is zeer goed bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten van de A2 (Amsterdam-Eindhoven-Maastricht/Heerlen) zijn op steenworp afstand gelegen. Tevens is de regio Venlo via rijksweg N266 - N275 goed te bereiken. Het NS-station is gelegen op ca. 15 minuten rij-afstand. Tevens is er op ca. 2 loopminuten een bushalte gelegen (lijn 370).

Indeling kantoorruimte:
Via een separate ingang (voorzien van naamsaanduiding) aan de rechterzijde van het complex is via het trappenhuis het kantorengedeelte te bereiken. Deze trapopgang biedt toegang tot de ontvangstruimte met balievoorziening. De volledige kantorenverdieping is voorzien van een ruime mate aan daglicht toetreding (glazen dak overspanning) wat werken op deze locatie meer dan aangenaam maakt. Verder zijn de kantoren instapklaar en is er een algemene buitenruimte (patio) gesitueerd op de verdieping.

Voorzieningen:
- Receptie annex werkruimte;
- Vloeren voorzien van linoleum vloerafwerking;
- Topkoeling;
- Verwarming middels radiatoren;
- Deels voorzien van aricoinstallatie;
- Pantry/kantine voorzieningen;
- Gehuurde voorzien van separate dames- en herentoiletten;
- Data- /telefonie bekabeling / wandoutlets / kabelgoten;
- Patio;
- Brandblusvoorzieningen;
- Alarm.

Parkeren:
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op het bijbehorende terrein. De parkeerplaatsen zijn niet nader toegewezen en kunnen worden gebruik op basis van het "first serve first use" principe.

Gebruiksmogelijkheden:
Het perceel valt onder de vigerende beheersverordening 'Nederweert, Budschop, Eind, Ospeldijk en Pannenweg-Oost' met de bestemming Bedrijf met als aanvulling: specifieke vorm van bedrijf - Boerenbond met een maximaal verkoopvloeroppervlak van 1.440 m2. De kantoren gesitueerd op de verdieping worden toegestaan. Het bestemmingsplan ligt bij ons op kantoor ter inzage en eveneens op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Huurprijs:
Het gehuurde kan tegen zeer aantrekkelijke huurtarieven worden afgenomen waarbij een vanaf prijs wordt gehanteerd van € 60,00 per m2 per jaar.


Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn:
In overleg

Verlengingstermijn:
In overleg

Betalingen:
Huurpenningen per maand vooruit

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie ter grootte van drie maandhuren
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 60,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2000 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 682 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
682 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, topkoeling
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.