Mijn favorieten

Saelmans Makelaardij: uw NVM aankoopmakelaar uit Weert

Saelmans Makelaardij is al meer dan 40 jaar uw vertrouwde makelaar in Weert. Wij bieden een gevarieerd woningaanbod in koopwoningen en huurwoningen in de regio Weert, Nederweert en Leudal.
Saelmans Makelaardij is uw makelaar en adviseur voor:

  • Aankoop en verkoop van koopwoningen (aankoopmakelaar en verkoopmakelaar).
  • Huur en verhuur van huurwoningen.
  • Verkoop en verhuur van bedrijfs onroerend goed.
  • Waardebepaling/taxatie van uw woning of bedrijfspand.
  • Advies op maat bij uw vastgoedvraagstukken.

Persoonlijke aankoopbegeleiding door de aankoopmakelaar uit Weert

Als aankoopmakelaar begeleidt Saelmans Makelaardij u bij de aankoop van uw woning. Onze aankoopmakelaar helpt u bij het vinden van de woning die aan al uw eisen en verwachtingen voldoet. Hij of zij begeleidt u bij elke bezichtiging, informeert u over de staat van de woning, wijst u op bouwkundige aandachtspunten, adviseert u over de te nemen stappen en de te bieden prijs en begeleidt u uiteindelijk bij het proces voorafgaand aan het tekenen van het koopcontract.

 

Uw huis binnen no time verkocht

Saelmans Makelaardij begeleidt de verkoop van uw woning van A tot Z. Na een gedegen waardebepaling en het formuleren van de verkoopstrategie zorgt uw adviseur voor uitgebreid en hoogwaardig presentatiemateriaal voor de verkoop van uw woning. Luxe brochures met professionele foto's en ingemeten plattegronden, advertenties in lokale en regionale media, presentatie op eigen website en Funda, presentatie in de etalage bij ons kantoor en deelname aan de NVM Open Huizen Dag zijn voorbeelden van de promotionele marketingmix die voor de verkoop van uw woning ingezet worden. Zoals u kan zien doen wij er alles aan om uw huis op de juiste manier onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep. Wilt u meer informatie over onze verkoopstrategieën? Neem contact op met onze adviseurs.

 

Verhuurmakelaar én professioneel intermediair tussen huurder en verhuurder

Saelmans Makelaardij is ook actief op de markt van huurwoningen. Bij verhuur van woningen verzorgt Saelmans Makelaardij de complete begeleiding, van advies over de verhuurwaarde, presentatie van de huurwoning, het begeleiden van bezichtigingen tot en met het opstellen van de verhuurovereenkomst. Wilt u meer informatie over onze verhuurstrategieën? Neem dan contact op met onze adviseurs.

 

Op zoek naar een bedrijfspand? De aankoopmakelaar uit Weert vindt het geschikte pand!

Saelmans Makelaardij heeft een groot aanbod in onroerend goed voor zakelijke doeleinden. Wilt u een eigen winkel, horecagelegenheid of kantoor opstarten? Ook als bedrijfsmakelaar zijn wij in te schakelen. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Taxatie en waardebepaling door een gecertificeerde Registermakelaar-Taxateur

De gecertificeerde Registermakelaar-Taxateur (RMT) en Register-Taxateur (RT) van Saelmans Makelaardij verzorgen kundig en punctueel de taxatie van onder meer woningen. Als u een woning koopt of als u uw hypotheek wilt oversluiten, verplicht uw geldverstrekker u om de woning te laten taxeren. Wilt u uw woning in de verkoop doen, dan is een waardebepaling eveneens vaak een eerste stap. Genoeg momenten dus waarop u een taxatie of waardebepaling wilt laten uitvoeren. Alleen een erkend NVM-makelaar is bevoegd om uw woning te taxeren. De taxateurs van Saelmans Makelaardij beschikken niet alleen over de juiste kennis, maar zijn ook wettelijk bevoegd om een waardeoordeel te geven over de woning. Alle officiële geldverstrekkende instanties en hypotheekverstrekkers accepteren de taxaties van de gecertificeerde taxateurs van Saelmans Makelaardij. Ook voor een vaststellingsovereenkomst (vroeger: minnelijke waardering) zijn de taxateurs van Saelmans Makelaardij u graag van dienst.

 

Advies op maat

Bij behoefte aan advies op maat over een vastgoedvraagstuk staat onze vastgoedspecialist steeds voor u klaar. Of het nu gaat om een wat complexere onroerend goed overdracht, om een belastingvraagstuk of om elke andere vraag die uw vastgoed behelst; onze specialist staat u bij met kundig advies op maat.

 

Weet precies wat u (ver)koopt!

Met een bouwtechnische keuring worden gebreken en de staat van onderhoud van de woning in beeld gebracht. Bij de bouwtechnische keuring wordt een nauwkeurige kostenraming gemaakt voor het herstel van de gebreken. Het bouwtechnisch rapport dat na de bouwtechnische keuring wordt opgesteld, voldoet ook aan alle eisen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Zo weet u precies wat u (ver)koopt! Bent u geïnteresseerd in het uitvoeren van een bouwtechnische keuring of een van onze andere diensten? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Bel even naar 0495-533893 en plan een kennismakingsgesprek in.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring