Mijn favorieten

Inschrijving Park Zuytwillemsvaert gestart!

Maandag 19 februari gaf wethouder Frans van Eersel het startsein voor de verkoop van het nieuwbouwproject ''Park Zuytwillemsvaert'' aan de Werthaboulevard.

Wethouder Frans van Eersel: “Na vele jaren is er zicht op een afronding van de Werthaboulevard. De entree van de stad aan het kanaal krijgt met dit project een fraai aanzien. Een lelijke plek in de stad verdwijnt. De oude tennishallen en hun omgeving maken plaats voor ruim 200 woningen. Onderzocht wordt nog hoe de Werthatoren in het plan inpasbaar is.”

Want op korte termijn start de bouw van ruim 200 woningen en appartementen aan de nieuwe Werthaboulevard. Daar verrijst de prachtige woonomgeving ''Park Zuytwillemsvaert''. Een ambitieuze ontwikkeling die past bij een stad die groeit.

De 1e fase van het bouwplan omvat een mix van koopappartementen, huurappartementen en halfvrijstaande woningen met patiotuin. De 2e fase bestaat uit geschakelde stadswoningen en duurdere watervilla’s voor de verkoop. De woningen liggen in een opvallend groene en waterrijke omgeving. Tegelijkertijd ligt het stadscentrum op steenworp afstand. Het project begint met de bouw van de eerste zes halfvrijstaande woningen met patiotuin aan de Penitentenstraat en één van de appartementencomplexen.

De website www.zuytwillemsvaert.nl biedt je de mogelijkheid tot voorinschrijving. In een later stadium wordt je dan geïnformeerd over de beschikbare bouwnummers en prijzen.

Wil jij op de hoogte blijven? Schijf je dan nu in via www.zuytwillemsvaert.nl!

Bouwbedrijf Jongen zal het nieuwbouwproject gaan uitvoeren.